ya sölemedi bana belkide söledide bn hatırlamıyorum ama bgn içmedim kanamam azaldı onu içince gene coşuyoo walla bnde şaşırdım artık 40 gndürde sıkıldımmmGeçmiş olsun ben geçen ay düşük yaptım bana da cytotec verdi rahmi temizlemesi için evet yoğunlaştı kanama pıhtılıydı ama doktor bana sadece 4 gün kullanacaksın dedi ondan sonra benim 15 gün falan lekelenmeler oldu ama kahverengiydi doktor sana kaç gün kullanacağını söylemedi mi
?
geçmniş olsun cnmm sanadabende kürtaj oldum 3hafta önce. kürtajda parça kaldı. bende başka bi doktora gttm. ikinci operasyondan önceki gece doktorum vermişti fitil gibi kullandım iki tane. akşam 10da kullandım karnını sancılandırıyo adet gibi. sabahına ikinci operasyonu oldum. bence sende başka bi doktora daha git. ilk kürtajı yapan doktor genelde parça bıraktım demiyo zaten kan pıhtısı demişti banada. Başarılı kürtaj geçirenlerde hiç bu tarz şeyler olmuo zaten
cnm bn zaten 22 haftalık normal doğum yaptım snr içimi temizlemek için küetaj oldumAma korkma muhtemelen küçük o parça pıhtı gibi şeylerden vardır büyük bişi yoktur. bende çok korkmuştum enfeksiyon falan olcam die. çıkarılan parçayıda gördüm düşürdüklerime benziyo. kan pıhtısı gibide deilde, böle kanlı ciğer parçası gibiydi:) ben evham yaptığım için gttm. sende benm gibiysen git için rahatlasın derim
Geçmiş olsun ben geçen ay düşük yaptım bana da cytotec verdi rahmi temizlemesi için evet yoğunlaştı kanama pıhtılıydı ama doktor bana sadece 4 gün kullanacaksın dedi ondan sonra benim 15 gün falan lekelenmeler oldu ama kahverengiydi doktor sana kaç gün kullanacağını söylemedi mi
?
Esra ne yptin çözüm buldunmjarkadaşlar merhaba kürtajdan başka bir yolu var mı düşük yapmam için arkadaşım düşük hapı varmış dedi işe yarıyor mu? internettten araştırsamda bulamadım emin olamadım ne yapabilirim
Fehime bnde sanırım hamileyim ne yapmalıyım evli degilmGeçmiş olsun canım cytotec düşük hapı ile kendi kendine düşük yapmak oldukça zor olabilir. kürtaj doktorları yardımcı olabilir. veya kadın doğum uzmanlarından yardım alabilirsin.
Fehime bnde sanırım hamileyim ne yapmalıyım evli degilm
Canm senin maili bilmiyrm kiCanım telefonuma mail geldi kadınlar kulubunden mesaj diye. Bana özel msj atarmısın
Sitenin özel msjlar yerine bakarmısınCanm senin maili bilmiyrm ki
merhaba bende 3 haftalık hamileyim sanırım ve evli değilim ne yapıcağımı bilmiyorum bir özel hasteneyi fiyat sormak için aradım sağlık nedenleri dışında yasa gereği isteğe bağlı kürtaj yapmıyoruz dedi bu doğrumu eğer doğruysa ne yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?