• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra cytotec kullanlar yardım.....

n__a__z

allahım sana emanetiz....
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
6.004
3
106
İzmir
arkadaşlar merhaba ben 38 gn önce erken doğumla bebeklerimi kaybettim we kanamam hç bitmedi zaman zaman azalsada snr tekrar geldiprş günü dr kontrolüm wardı dr rahmin temiz dedi be 2 tane ilaç werdi birifr cytotec rahminin toparlanmasını sağlayacak dedi
we bn onu içtiğimden beri kanamam dahada arttı we küçük parçalarda gelmeye başladı
brz nette araştırdım kürtaj snrsı kalan parçaları atmak için kullanılıyomuş
aklıma takılan bn bu ilacı içtiğim sürece kanamam bitmeyecekmi we ne kdr içeceğim yani kutuda 24 tane war
pztsiyi bekleyemedim dra sormak için fikri olan warsa bana yardım etsin lütfenn

Geçmiş olsun ben geçen ay düşük yaptım bana da cytotec verdi rahmi temizlemesi için evet yoğunlaştı kanama pıhtılıydı ama doktor bana sadece 4 gün kullanacaksın dedi ondan sonra benim 15 gün falan lekelenmeler oldu ama kahverengiydi doktor sana kaç gün kullanacağını söylemedi mi
?

Geçmiş olsun ben geçen ay düşük yaptım bana da cytotec verdi rahmi temizlemesi için evet yoğunlaştı kanama pıhtılıydı ama doktor bana sadece 4 gün kullanacaksın dedi ondan sonra benim 15 gün falan lekelenmeler oldu ama kahverengiydi doktor sana kaç gün kullanacağını söylemedi mi
?
ya sölemedi bana belkide söledide bn hatırlamıyorum ama bgn içmedim kanamam azaldı onu içince gene coşuyoo walla bnde şaşırdım artık 40 gndürde sıkıldımmm

bende kürtaj oldum 3hafta önce. kürtajda parça kaldı. bende başka bi doktora gttm. ikinci operasyondan önceki gece doktorum vermişti fitil gibi kullandım iki tane. akşam 10da kullandım karnını sancılandırıyo adet gibi. sabahına ikinci operasyonu oldum. bence sende başka bi doktora daha git. ilk kürtajı yapan doktor genelde parça bıraktım demiyo zaten kan pıhtısı demişti banada. Başarılı kürtaj geçirenlerde hiç bu tarz şeyler olmuo zaten

bende kürtaj oldum 3hafta önce. kürtajda parça kaldı. bende başka bi doktora gttm. ikinci operasyondan önceki gece doktorum vermişti fitil gibi kullandım iki tane. akşam 10da kullandım karnını sancılandırıyo adet gibi. sabahına ikinci operasyonu oldum. bence sende başka bi doktora daha git. ilk kürtajı yapan doktor genelde parça bıraktım demiyo zaten kan pıhtısı demişti banada. Başarılı kürtaj geçirenlerde hiç bu tarz şeyler olmuo zaten
geçmniş olsun cnmm sanada
ama bna o dr yapmadı ztn doğumumu başka bi dr yapmıştı usgdede çok küçük parçalar war dedi tekrar bi operasyon gerektirmez bu ilaç ii gelicek dedi
iide geldi parça parça attı wücudum
zaten büyük bi parça osa yoğun kanamam olmazmıydı
bnm az az geldi hep

Benimde hiç kanamam olmadı. Kürtajdan sonra bi hafta oldu ve geçti. Kürtajı yapan doktora gttm kan pıhtısı var dedi, uterotonik yazdı,rahim kasılmasını sağlıcak düşürtecekmş onu. onuda bi hafta kullandım ama hiç kanamam yoktu nasıl düşecek bu düşüncesiyle fakülte hastanesinden bi hocanın muayenehanesine gttm. Oda baktı pıhtıda olabilir parçada şüpheli bişi görülüyo dedi..Fakülte hastanesinde kamerayla girip baktılar ve aldılar o parçayı patolojiye gtti bakalım. İLk kürtajdan sonra eve geldiğimdede düşürmüştüm o parçalardan iki kere.
Yani kısacası tek bi doktora güvenme benmkisi boş gebelikti. Bebek bile yoktu, 7haftalık bi kese vardı onu bile alamadı düşün yani. Üstelik ben hijyenik ve doktoru çok övüyolar die Acıbademe gitmiştim hikaye.. Deneyimli, işin ehli bi hocaya prof'a git içinde şüphe kalmasın bence canım.

Ama korkma muhtemelen küçük o parça pıhtı gibi şeylerden vardır büyük bişi yoktur. bende çok korkmuştum enfeksiyon falan olcam die. çıkarılan parçayıda gördüm düşürdüklerime benziyo. kan pıhtısı gibide deilde, böle kanlı ciğer parçası gibiydi:) ben evham yaptığım için gttm. sende benm gibiysen git için rahatlasın derim

Ama korkma muhtemelen küçük o parça pıhtı gibi şeylerden vardır büyük bişi yoktur. bende çok korkmuştum enfeksiyon falan olcam die. çıkarılan parçayıda gördüm düşürdüklerime benziyo. kan pıhtısı gibide deilde, böle kanlı ciğer parçası gibiydi:) ben evham yaptığım için gttm. sende benm gibiysen git için rahatlasın derim
cnm bn zaten 22 haftalık normal doğum yaptım snr içimi temizlemek için küetaj oldum
eğer bu haftada böle giderse başka bi dra gözükücem çok saol cnm

?

merhaba. bende 7 haftalıkken boş gebelik olduğu için. kürtaj oldum kürtajdan 2 hafta sonra cytotec verdi doktor. benimki hap fitil değil. benim kanamam sona erdi. korkuyorum yeniden kanamam başlarmı acaba?? ne için yazdığınıda söylemedi doktor. tedirgimim biraz...

merhaba
ben de ıkı gun once kurtaj oldum bu aksam cytotec fıtıl kullanacağım. dr kürtaj sonrası kullanmam için vermişti.

agrı sızı yapar mı birazcık tırsıyorum

arkadaşlar merhaba kürtajdan başka bir yolu var mı düşük yapmam için arkadaşım düşük hapı varmış dedi işe yarıyor mu? internettten araştırsamda bulamadım emin olamadım ne yapabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi günler, bende de doğum sorası pıhtı kaldı, doktorum atmam için verdi bu ilacı ancak yanağının içine koy erit dedi, bir türlü erimiyor, siz Nasıl kullandınız?

Geçmiş olsun canım cytotec düşük hapı ile kendi kendine düşük yapmak oldukça zor olabilir. kürtaj doktorları yardımcı olabilir. veya kadın doğum uzmanlarından yardım alabilirsin.

merhaba bende 3 haftalık hamileyim sanırım ve evli değilim ne yapıcağımı bilmiyorum bir özel hasteneyi fiyat sormak için aradım sağlık nedenleri dışında yasa gereği isteğe bağlı kürtaj yapmıyoruz dedi bu doğrumu eğer doğruysa ne yapcam

merhaba bende 3 haftalık hamileyim sanırım ve evli değilim ne yapıcağımı bilmiyorum bir özel hasteneyi fiyat sormak için aradım sağlık nedenleri dışında yasa gereği isteğe bağlı kürtaj yapmıyoruz dedi bu doğrumu eğer doğruysa ne yapcam

Merhaba ben de 2haftalik gebe olabilirim, emin oldugum zaman istemeyerek de olsa dusuk yapma yoluna gidecegim. Siz bir cozum bulabildiniz mi?

Back