A Aynenknk Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2023 5 -1 1 20 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aynenknk #1 Merhabalar 3 hafta önce kürtaj oldum kanamam hala devam ediyor az bir şekilde leke leke geliyor cinsel ilişkiye girsem bir şey olur mu acaba?
Merhabalar 3 hafta önce kürtaj oldum kanamam hala devam ediyor az bir şekilde leke leke geliyor cinsel ilişkiye girsem bir şey olur mu acaba?
LeylaSultan93 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 2.736 4.372 333 Hollanda 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aynenknk #2 xftmyaman .!.: Merhabalar 3 hafta önce kürtaj oldum kanamam hala devam ediyor az bir şekilde leke leke geliyor cinsel ilişkiye girsem bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Normalde 2 haftadan sonra bişey olmaz diyorlar ama hala kanamanız varsa bi doktora danışın.
xftmyaman .!.: Merhabalar 3 hafta önce kürtaj oldum kanamam hala devam ediyor az bir şekilde leke leke geliyor cinsel ilişkiye girsem bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Normalde 2 haftadan sonra bişey olmaz diyorlar ama hala kanamanız varsa bi doktora danışın.
merve consume obey die tek ayak cezası Pro Üye 13 Ocak 2020 45.077 2 171.473 548 33 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aynenknk #3 Kanama varsa danışın bence de enfeksiyon filan olabilir.
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 9.147 6.510 398 35 istanbul 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aynenknk #4 xftmyaman .!.: Merhabalar 3 hafta önce kürtaj oldum kanamam hala devam ediyor az bir şekilde leke leke geliyor cinsel ilişkiye girsem bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... 40 gün bekle bence :) dinlensin. Geçmiş olsun tekrardan
xftmyaman .!.: Merhabalar 3 hafta önce kürtaj oldum kanamam hala devam ediyor az bir şekilde leke leke geliyor cinsel ilişkiye girsem bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... 40 gün bekle bence :) dinlensin. Geçmiş olsun tekrardan
A Aynenknk Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2023 5 -1 1 20 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aynenknk #5 merve .!.: Kanama varsa danışın bence de enfeksiyon filan olabilir. Genişletmek için tıkla... Kendi kendimi tatmin etmemde bişey olmamıştı enfeksiyondan çok ya bir daha hamile kalamazsam diye korktum bişey olur mu ondan dolayı
merve .!.: Kanama varsa danışın bence de enfeksiyon filan olabilir. Genişletmek için tıkla... Kendi kendimi tatmin etmemde bişey olmamıştı enfeksiyondan çok ya bir daha hamile kalamazsam diye korktum bişey olur mu ondan dolayı
Z ziyagillerdenmiyimneyim Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Mart 2023 2.301 1.725 48 30 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aynenknk #6 xftmyaman .!.: Kendi kendimi tatmin etmemde bişey olmamıştı enfeksiyondan çok ya bir daha hamile kalamazsam diye korktum bişey olur mu ondan dolayı Genişletmek için tıkla... Bu kadar kanama olmamali doktora danisin.
xftmyaman .!.: Kendi kendimi tatmin etmemde bişey olmamıştı enfeksiyondan çok ya bir daha hamile kalamazsam diye korktum bişey olur mu ondan dolayı Genişletmek için tıkla... Bu kadar kanama olmamali doktora danisin.
merve consume obey die tek ayak cezası Pro Üye 13 Ocak 2020 45.077 2 171.473 548 33 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aynenknk #7 xftmyaman .!.: Kendi kendimi tatmin etmemde bişey olmamıştı enfeksiyondan çok ya bir daha hamile kalamazsam diye korktum bişey olur mu ondan dolayı Genişletmek için tıkla... Anlamadım hiç. Takıl kafana göre.
xftmyaman .!.: Kendi kendimi tatmin etmemde bişey olmamıştı enfeksiyondan çok ya bir daha hamile kalamazsam diye korktum bişey olur mu ondan dolayı Genişletmek için tıkla... Anlamadım hiç. Takıl kafana göre.
A Aynenknk Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2023 5 -1 1 20 15 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aynenknk #8 ahusmom12 .!.: Bu kadar kanama olmamali doktora danisin. Genişletmek için tıkla... İlk haftamda leke leke oldu 10. Günden sonra kanamam çok çoğaldı doktor kontrolüne gittim 40 güne kadar kanama olması normal dedi bende sorun yoktur diye daha bişey söylemedim
ahusmom12 .!.: Bu kadar kanama olmamali doktora danisin. Genişletmek için tıkla... İlk haftamda leke leke oldu 10. Günden sonra kanamam çok çoğaldı doktor kontrolüne gittim 40 güne kadar kanama olması normal dedi bende sorun yoktur diye daha bişey söylemedim