• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan Sonra BETA hcg Kaç Günde Sıfırlanır

ozlemyarenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
199
75
18
35
Kizlar merhaba.ben 25 gun once 9 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kurtaj oldum.10 gun kadar az az kanamam oldu ve bitti.kurtajdan bir hafta snra dr.a gittigimde parca kalmadigini ve enfeksiyon olmadigini soyledi dr.

Ve kurtajin yaklasik 12. Ve 15. Gunleri iliski oldu esimle.
Gebelik hormonlarimin gidip gitmedigini ogrenmek icin evde gebelik testi yaptim 2. Cizgi cok silik gölge gibii cikti.ilk basta hormonlarim henuz gitmemistr diye dusndum fakat 2 gun snra tekrar bi test yaptim ve 2.cizgi daha belirgin bir sekilde cikti.yine silik ama ilkine gore daha belirgin.testi ayni saatlerde yaptim ikisini de aksam 6da yaptim.

Boyle bi durum yasayan arkadaslardan yardm istiyorum.testte bu sonucun cikmasi normal bi durum mu onceki hormonlar hala vucudumda mi yoksa yeni bir gebelik mi ????
Heycan icinde bekliyorum yarin testi tekrar yapip bakicam daha mi koyu ona gore dr.a gidicem.

Hala önceki gebeliğinizden hcg hormanu sıfırlanmamış olabilir tam tersi de mümkün tabi ki. kürtaj sonrası çok kolay hamile kalınabiliyormuş. bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum. 10 gün sonra hcg 8 di. sonrada bir daha baktırmaya gerek görmedi doktorum

Hala önceki gebeliğinizden hcg hormanu sıfırlanmamış olabilir tam tersi de mümkün tabi ki. kürtaj sonrası çok kolay hamile kalınabiliyormuş. bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum. 10 gün sonra hcg 8 di. sonrada bir daha baktırmaya gerek görmedi doktorum

Canm gece kucuk parcalar gelmye basladi.cok az da peceteye silince kan geliyo.testlerim gittikce koyulasiyodu.sanirim ben kimyasal gebelik fln gecirdim ya.sancim da var suan baya.yarin dr.a gorunucem.ins. kotu bisey yoktr.

Sana da cok gecmis olsun canim.Rabbim saglkli bebisler versin insaAllah..

Back