Kürtajdan sonra bazen kasığımda bıçak saplanması gibi ağrı?

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
11
156
Diğer
kızlar bu acı durumu belki defalarca yazmak durumunda kaldım 4 ay önce mecburen kürtaj olmuştum o günden beri sık değil bazen kasığımın alt kısmında bıçak saplanması gibi bir ağrı oluyor bu durumu yaşayanlar var mı?bu sakıncalı bir durum mu?bu nedenle doktora gitmek gerekir mi? çok teşekkürler...:teytey:

geçmiş olsun cnm bende birbucuk ay önce kürtaj oldum ve benim de kasıklarımda ağrı devam ediyor doktor normal olduğunu söyledi ancak kanama olduğunda anormal bi durum olabiliyomuş ama senin 4 ay olmuş istersen genede bi görünmende yarar var

üf üf şimdi devlete gitsem bakmazlar özele gitsem 100 ytlyi bu normal bişey demeleri için verebilirim üstelik benim gittiğim doktor beni çok pimpirikli bulmuştu [3 ay önce bu ağrı normal bir durum demişti )eğer önemsemezse bu durumu beni daha da pimpirikli bulcak ve bana sinir olcak inşallah bu ay hamile olurum da onu da gitmişken söylerim...

cnm evet devlette pek ilgilenmiyolar ama poliklıniklere gidebilrisin hem daha uygun bizim burda 10 ytlye bakan poliklinikler var hemde çok iyi ilgileniyolar ultrasonda dahil ama sen,n 3 ayı geçmiş genede ihmal etme

bende kürtajlarımdan sonra aynı sıkıntılrı yaşadım benim ağrım başlayıp belime vuruyordu neden olduğunuda anlamadım onun için deilde başka bir sorunumdan dolayı ameliyat oldum ve o problemim yok şimdi çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…