• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra adet

Aynenknk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
5
-1
1
20
Merhabalar 24 gün önce kürtaj oldum doktorum rahmim kendini topladın diye doğum kontrol hapı verdi kürtajın ilk gününden beri kullanıyorum. Kürtajdan sonra kanamam hiç kesilmedi hapın bitimine yakın leke leke geliyordu hap bitti ve dün aşırı kanamam olmaya başladı aynı adet gibi sancılarımda var. Acaba adet mi oldum yoksa hala kürtaj kanaması mı ilk kürtajım olduğu için pek anlayamadım doktor 40 güne kadar kanama olabilir demişti ama az geliyorken çoğalmasının sebebi doğum kontrol hapı olabilir mi ?

Mrb canm ben de 40 gün önce kürtaj oldum doğum kontrol hapı kullanmadım ama leke şeklinde devam eden kanamalar oluyordu. kürtajın 27.gunu açık kırmızı yoğun kanamaya döndü doktora gittim adet olmuşsun dedi kanama btince de tamamen kesildi. Sen de ilacı bırakınca adet görmüssün muhtemelen

Merhaba canım bende 17 ağustosta kürtaj oldum sadece antibiyotik kullandım. Kürtaj sonrası çok kanamam olmadı bir hafta sonra bir sancı geldi ve pıhtılı bir kanama oldu ama çok uzun sürmedi yani az bir kanamam oldu. 13 gün sonra normal adet olmuşum gibi kanamam oldu ve normal adetim kadar sürdü 8 gün. 19 Eylül adetimin son günüydü bitti. Sonra hiç kanama falan yoktu normal akıntı şeklindeydi. Bugün akşam sancı falan olmadı ama peçete ile silmemde leke vard. Çamaşır falan kirlenmedi. Anlamadım ama endişelendim yani acaba normal mi bilemedim.

Merhaba canım bende 17 ağustosta kürtaj oldum sadece antibiyotik kullandım. Kürtaj sonrası çok kanamam olmadı bir hafta sonra bir sancı geldi ve pıhtılı bir kanama oldu ama çok uzun sürmedi yani az bir kanamam oldu. 13 gün sonra normal adet olmuşum gibi kanamam oldu ve normal adetim kadar sürdü 8 gün. 19 Eylül adetimin son günüydü bitti. Sonra hiç kanama falan yoktu normal akıntı şeklindeydi. Bugün akşam sancı falan olmadı ama peçete ile silmemde leke vard. Çamaşır falan kirlenmedi. Anlamadım ama endişelendim yani acaba normal mi bilemedim.
Geçmiş olsun canım normal 3 gün öncesine kadar yine lekelenmem oldu 2.adetten sonra düzene girer diye düşünüyorum

Kızlar vakumlu kürtaj oldum 50 gün önce kanamam çok az oldu 20 gün sadece lekelenme tarzinda oldu 46.gun ilk adetimi oldum 4 gündür aşırı yoğun kanamam var acile gittim kan değerlerimi ölçtüler elhamdülillah sıkıntı yok denildi kadın doğuma gitmedim belki düzelir diye benim gibi kürtajdan sonra adet kanaması çok olan var mı

Back