• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra adet olamama

ozlm0905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
19
2
1
35
Arkadaşlar 36 gün önce kurtaj oldum boş gebelikten dolayı bugün sabahtan beri adet sancısı gibi sancim var ama kan gelmiyo başına gelen var mı acaba

ben normal periyod da olmustum, ama bak 42inci gunde olan da varmis.
doktoruna sorsana ? ne diyor

Herkeste farklı canım bekle biraz daha geçmiş olsun

Teşekkür ederim bugun sabah doktora gittim muayene olmadan az önce adet oldum. Ultrasonla baktı miyom varmış sancin o yüzden fazla dedi

Benim kürtaj dam sonra 46 günde gelmeyince Dr gittim içeride sıvı toplanmış bir vajinal bide 2 hap verdi adet söktürücü de kullandım sonra adet gördüm. Hormon dengesi tamamen değişiyor 45/50 e kadar bekleten Dr larda var. Adet söktürücüyle hallolur sıkma canını

Benim kürtaj dam sonra 46 günde gelmeyince Dr gittim içeride sıvı toplanmış bir vajinal bide 2 hap verdi adet söktürücü de kullandım sonra adet gördüm. Hormon dengesi tamamen değişiyor 45/50 e kadar bekleten Dr larda var. Adet söktürücüyle hallolur sıkma canını
Evet canım ama çok şükür kendiliğinden geldi ilaca gerek kalmadan 37. Günde

Bnde aynı durumdayım 34 gün oldu endiseleniyorum ploraktin hormonu da yuksek çıktı acaba ondan olabilir mi bilmiorum siz hormonlarınıza baktirdınız mi kurtajdan sonra

Arkadaşlar 36 gün önce kurtaj oldum boş gebelikten dolayı bugün sabahtan beri adet sancısı gibi sancim var ama kan gelmeiyo başına gelen var mı acaba
bende kurtajdan sonra 42.gunde adet oldum insallah bir daha kalirsin hamile

Sut hormonu hamileyken cikiyor canim ve dogurana kadar devamli cikiyor sizde dusuk yapmissiniz demekki sut hormonunuz daha inmemis ilk adette 3.gunu hormon testi yapmanizi oneririm kafaniz daha.dinc olmasi icin
Inşallah çok teşekkür ederim genelde hep yirmili günlerde olmuşlar bnde strese girdim ya olmazsam bi aksilik mi var diye :KK43:

Sut hormonu hamileyken cikiyor canim ve dogurana kadar devamli cikiyor sizde dusuk yapmissiniz demekki sut hormonunuz daha inmemis ilk adette 3.gunu hormon testi yapmanizi oneririm kafaniz daha.dinc olmasi icin
Teşekkür ederim adet olmadım henüz ama ploraktine baktılar yüksek çıktı gebelik hormonu da düşmemiş haftalık kan veriyorum adetim de olmayınca psikolojik olarak fazlasıyla bunaldim :(

İnşallah hayirlisiyla canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Inşallah cnm tedaviyle olmuştu çok hazırlamıştım kndimi olmayınca kötü oldum inşallah Rabbim isteyen herkese ici ssure bana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eder

Back