Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha var telas yapma ben 42.gun olmustumİlk yaşayan ben miyim bu durumu kimsenin fikri yok mu
Evet canım ama çok şükür kendiliğinden geldi ilaca gerek kalmadan 37. GündeBenim kürtaj dam sonra 46 günde gelmeyince Dr gittim içeride sıvı toplanmış bir vajinal bide 2 hap verdi adet söktürücü de kullandım sonra adet gördüm. Hormon dengesi tamamen değişiyor 45/50 e kadar bekleten Dr larda var. Adet söktürücüyle hallolur sıkma canını
Hayır hormonlarima bakilmadi. Ama bekle bi kaç gün daha gelir belkiBnde aynı durumdayım 34 gün oldu endiseleniyorum ploraktin hormonu da yuksek çıktı acaba ondan olabilir mi bilmiorum siz hormonlarınıza baktirdınız mi kurtajdan sonra
Ben kurtajdan 8 ay sonra bKtirmistim benim prolaktin hala yuksektiBnde aynı durumdayım 34 gün oldu endiseleniyorum ploraktin hormonu da yuksek çıktı acaba ondan olabilir mi bilmiorum siz hormonlarınıza baktirdınız mi kurtajdan sonra
bende kurtajdan sonra 42.gunde adet oldum insallah bir daha kalirsin hamileArkadaşlar 36 gün önce kurtaj oldum boş gebelikten dolayı bugün sabahtan beri adet sancısı gibi sancim var ama kan gelmeiyo başına gelen var mı acaba
Bu süre zarfında adetin düzenli devam etti mi yoksa düzensiz olduğu için mi test yaptırdınBen kurtajdan 8 ay sonra bKtirmistim benim prolaktin hala yuksekti
Inşallah çok teşekkür ederim genelde hep yirmili günlerde olmuşlar bnde strese girdim ya olmazsam bi aksilik mi var diyebende kurtajdan sonra 42.gunde adet oldum insallah bir daha kalirsin hamile
Duzenli ama miktari azaldi anlamsizcaBu süre zarfında adetin düzenli devam etti mi yoksa düzensiz olduğu için mi test yaptırdın
Inşallah çok teşekkür ederim genelde hep yirmili günlerde olmuşlar bnde strese girdim ya olmazsam bi aksilik mi var diye![]()
Teşekkür ederim adet olmadım henüz ama ploraktine baktılar yüksek çıktı gebelik hormonu da düşmemiş haftalık kan veriyorum adetim de olmayınca psikolojik olarak fazlasıyla bunaldimSut hormonu hamileyken cikiyor canim ve dogurana kadar devamli cikiyor sizde dusuk yapmissiniz demekki sut hormonunuz daha inmemis ilk adette 3.gunu hormon testi yapmanizi oneririm kafaniz daha.dinc olmasi icin
Inşallah cnm tedaviyle olmuştu çok hazırlamıştım kndimi olmayınca kötü oldum inşallah Rabbim isteyen herkese ici ssure bana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip ederİnşallah hayirlisiyla canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Amin canım senin düşük mü olduInşallah cnm tedaviyle olmuştu çok hazırlamıştım kndimi olmayınca kötü oldum inşallah Rabbim isteyen herkese ici ssure bana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eder