- 8 Haziran 2024
- 100
- 11
- 24
-
- Konu Sahibi isimsizyeniuye
ne olup ne olmadığını bilmiyorum ki işte bendeKürtajdan sonra aslında vücudunuzu bir iki ay dinlendirseniz daha iyi olmaz mı? Hem psikolojik olarak da size daha iyi gelecektir. Umarım en yakın zamanda güzel haberleri
bu durumu yaşayan var mı?kürtajdan kaç hafta sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? 1 ay geçti hala sadece beyaz akıntım var, kramplarım ve alt karnımda batmalar var, mide bulantılarım da var tekrar hamile miyim diye şüphelenmeye başladım
Canım hamilemisin test yaptınmı bende senle aynı durumdayımkürtajdan kaç hafta sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? 1 ay geçti hala sadece beyaz akıntım var, kramplarım ve alt karnımda batmalar var, mide bulantılarım da var tekrar hamile miyim diye şüphelenmeye başladım
canım test silik çıktı pazartesi doktoruma görüneceğim o zaman daha doğru bilgi veririm, hamile kalmak istiyorsan eğer umarım ikimizde hamileyizdirCanım hamilemisin test yaptınmı bende senle aynı durumdayım
pzts dr a gittim ilk once ultrasonda kücük bir sey gordu tabi hamile kalirsin korunmazsan dedi hcg baktirdi 2 cikti oyle olunca duphaston yazdı ama sonuc pek icime sinmedi benimSonuç ne oldu acaba
inanin bende anlayamadim ultrasonda eski gebelikten kurtajdan kalma bisey yok ama kucuk bisey goruyorum dedi hcg kan testi sonucu 2 cikti sonucta hata oldugunu dusunuyorum cunku o kadar cok beyaz akintim var ki gebelik belirtilerimi yasiyorum resmen bugun 45 gun oldu kurtaj olali bakalim onumuzdeki hafta tekrar kontrole gidecegimHamile misiniz değil mi anlayamadım
Beta niz 2 çıktıysa yüksek ihtimalle kürtajdan kalan birşey olabilir çünkü o bahsettiği küçücük şey yeni gebelik olsaydı enazindan 10 kusurlerde değeriniz olurdu diye düşünüyorum siz bence başka bir doktora daha muayene olun çünkü eğer kurtajiniz temiz olmamışsa rahminize zarar verir Allah korusuninanin bende anlayamadim ultrasonda eski gebelikten kurtajdan kalma bisey yok ama kucuk bisey goruyorum dedi hcg kan testi sonucu 2 cikti sonucta hata oldugunu dusunuyorum cunku o kadar cok beyaz akintim var ki gebelik belirtilerimi yasiyorum resmen bugun 45 gun oldu kurtaj olali bakalim onumuzdeki hafta tekrar kontrole gidecegim
kürtajdan kalan bir şey olmadığını söyledi 1 hafta sonrasında kontrole gittiğimde hiçbir şey yoktu tertemizdiBeta niz 2 çıktıysa yüksek ihtimalle kürtajdan kalan birşey olabilir çünkü o bahsettiği küçücük şey yeni gebelik olsaydı enazindan 10 kusurlerde değeriniz olurdu diye düşünüyorum siz bence başka bir doktora daha muayene olun çünkü eğer kurtajiniz temiz olmamışsa rahminize zarar verir Allah korusun
Yerinizde olsam bı beta baktirir bugün ardından başka bir doktora görünüm yumurta dollenip rahme yerleştiği anda yani o küçücük diye bahsedilen şayet hamilelik olduğu anda değeriniz 2 olmazkürtajdan kalan bir şey olmadığını söyledi 1 hafta sonrasında kontrole gittiğimde hiçbir şey yoktu tertemizdi
beta 2 olunca zaten hamile degilmissin diyip ilac yazdiYerinizde olsam bı beta baktirir bugün ardından başka bir doktora görünüm yumurta dollenip rahme yerleştiği anda yani o küçücük diye bahsedilen şayet hamilelik olduğu anda değeriniz 2 olmaz
O küçücük şeyin peşine düşün parça fln olmazsın demek istediğim bubeta 2 olunca zaten hamile degilmissin diyip ilac yazdi
tesekkurler haftaya tekrar kontrole gidecegimO küçücük şeyin peşine düşün parça fln olmazsın demek istediğim bu
belki kan pıhtısida olabilir ama bilemedim geçmiş olsun tekrar