kürtajdan sonra adet düzensizliği

elit11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2019
3
0
1
38
merhaba arkadaşlar ben 12 eylülde kürtaj oldum ilk adetimi 38 gün sonra oldum ikinci adetimi de 30 gün sonra gördüm fakat ikinci adetin üstünden 40 gün geçmesine rağmen hala adet olamadım korunmasız ilişkiye girdim fakat eşimle çok dikkat ettik hiç içe boşalma olmadı ama korkuyorum 40 gün geçmesine rağmen adet olamadığım için, sizce nedeni ne olabilir başına böyle bir şey gelmiş kimse var mı kürtajdan sonra 3. adetini olamamış kimse oldu mu

ilk kürtajda adet düzensizliği olmamıştı ikinciyi oldum bakalım bunda ne olur. Normalde adetin düzenli miydi

Bende de öyle oldu kürtajdan sonra doktora gittim tarlusal verdi sonra oldum şuan adetim düzelsin diye duphaston kullanıyorum bı muane ol derim

3. ayında mı sıkıntı yaşadın?
Ben kürtajdan 28 gün sonra adet oldum normalde de 28 günde bir adet olurum sonraları 25 günde oldum 30 günde oldum addetim duzensizlesti 30 günde olduğumda tarlusal adet söktürücü ile oldum yani

2. Ve 3. Ayda bende sıkıntı yaşadım 3. Aydayım suanda 7 gün geç oldu reglim applerden takip ediyorum. Düzensiz olması normal ama 10 günü geçince test yapmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…