- 5 Nisan 2009
- 2.472
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içok saol cnm.lk gebeliğimde de ilk denemede hamile kalmıştım.daha dur yaa ne tedavisi.ilk düşükte hemen tedavi olur mu.biraz deneyin.yine tabi doktorun daha iyi bilir.düşüğün bir ayağı içerde olur derler.bana da demişlerdi hemen hamile kalırsın diye.düşük ve kürtajdan sonra eğer bi problem oluşmadıysa rahimde hemen hamile kalırsın.azıcık sabır.önemi olan çabuk olması değil sağlıklı olması.moral çok önemli.ben kendimi çabuk toparladım çünkü hemen istiyodum.ama hiç de takmadım.ilkinde ilk denemede tuttu diye bunda ilk seferde tutmaz ne zaman olursa diyodum.şükür bu da ilkinde tuttu bekletmedi beni.herşeyin hayırlısı.içini ferah tut bak demekki hamile kalabiliyosun o çok önemli.ve kesinlikle kafana takma ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun de akışına bırak.inşallah en kısa sürede kavuşursun sen de bebeğine.
canım benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu.12 haftalıktı.kürtajla aldılar meleğimi.çok ağladım , üzüldüm.3 ay bekledik, 3 ay sonra başladık,toplamda 6 ay sonra hamile kaldım.şuan günlerimi sayıyorum,doğuma az kaldı.rabbim isteyen herkese versin.