Kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kalınmalı?

Folik asit hangi marka kullanıyorsunuz? Ben doktoruma gebeliğe hazırlık için takviye vitamin istemiştim. Bana gerek yok hamile kalırsan kullan dedi.
Ocean mummy kullanıyorum son 1 yıldır.. ama aralarda onu bırakıp inofolic combi kullandım.. Her iki gebelikten önceki ay inofolic combi kullanmıştım.. gebelik oluştuktan sonra tekrar ocean mummy e geçtimm. Tabi İkisini aynı anda kullanmadım..

Folik asit kullanımı hakkında bilginiz var mı? Kimi fazlası zarar diyor. Miligrami cok önemli diyorlar. Mg konusunda bilgi verir misiniz? Bir de sizin doktorunuz önerdi mi öncesi için? Bu ilaçları sağlık ocağından yazdirabiliyor muyuz?

Evet benim doktorum önerdi.. günlük 400 Mg kullanmak gerekliymiş.. ama bazı doktorlar günde 2 defa 400 er Mg kullandırıyor hastalarına.. sağlık ocağı yazarmı bilmiyorum.. vitamin ilaçlarını devlet karşılamıyor bildiğim kadarıyla..

Merhaba 1 hafta önce 18 haftalık bebeğimi kürtajla aldılar. Doktorum 3 ayda anca toparlanır rahim dedi. sen 6 ay sonra düşün dedi. 4 ay sonra gel kontrol edeyim dedi

sizin adınıza çk mutlu oldum. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah..
peki nasıl ilerliyrsunuz şuan herşey yolunda mı birazcık güzel haberleri okuyalım sizden :)

sizin adınıza çk mutlu oldum. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah..
peki nasıl ilerliyrsunuz şuan herşey yolunda mı birazcık güzel haberleri okuyalım sizden :)
Merhaba bana yazdınız sanırım benim kızım 11 aylık oldu bile :) çok şükür sıkıntısız atlattım, bende pıhtılaşma egilimi çıktığı için hamileliligim boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım. Siz de şimdiden ne olur ne olmaz genetik testlerinizi yaptırın bence. Pıhtılaşma eğilimi sık rastlanan bir durum ve maalesef hamileliklerde bebekte kalp durmasina sebep olabiliyor.

Folik asit hangi marka kullanıyorsunuz? Ben doktoruma gebeliğe hazırlık için takviye vitamin istemiştim. Bana gerek yok hamile kalırsan kullan dedi.
Ben gebelik planladigimi söylediğimde doktorum folidays verdi gebe kalınca da folbiol diye bı ilaç verdi

Arkadaşlar kan pıhtılaşması yaşayan var mı ben de kan pıhtılaşması çıktı düşüğün sebebi bu olabilir mi ama doktorum çok büyük bi kan pıhtılaşması değil dedi. Bir daha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum tekrarlayan düşük neden olur çok araştırıyorum ama amasyada özel hastane yok ilk düşükten sonra sadece kan pıhtılaşmasına bakıldı onun dışında hiçbir şey kontrol edilmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…