Merhaba.. bende şubatta kürtaj oldum.. 10 haftalıkken .. kürtajdan sonra kanamam bittikten sonra korunmadık ama illa çocuk olsun diyede uğraşmadık acıkcası.. ve sonuç şuan hamileyim.. çok şükür.. kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım.. 12haftalık şuan bebeğimArkadaşlar ben 9+3 te düşük yaptım kalan parçalar için kürtaja alındım 9 Mayıs'ta. İki farklı doktora kontrole gittim. Bir doktorum 3 ay gebe kalma dedi, diğeri ise beta HCG seviyen 5 in altına düştüğünde yani normale döndüğünde yeni bir gebelik planla dedi. Hangisinin dediğine inanmaliyim? Böyle bir durum yaşayan var mı ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Maşallah Allah bağışlasın peki doktorunuz size ne söylemişti bu konu hakkında? Ben açıkçası yaşadığım yerde ki doktorlara güvenemiyorum o yüzden bilgi almak istedim genel itibariyle durumlar nasıl kime ne demişler diye.Merhaba.. bende şubatta kürtaj oldum.. 10 haftalıkken .. kürtajdan sonra kanamam bittikten sonra korunmadık ama illa çocuk olsun diyede uğraşmadık acıkcası.. ve sonuç şuan hamileyim.. çok şükür.. kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım.. 12haftalık şuan bebeğim
Peki folik asite başlamış miydinizMerhaba.. bende şubatta kürtaj oldum.. 10 haftalıkken .. kürtajdan sonra kanamam bittikten sonra korunmadık ama illa çocuk olsun diyede uğraşmadık acıkcası.. ve sonuç şuan hamileyim.. çok şükür.. kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım.. 12haftalık şuan bebeğim
Teşekkür ederim.Maşallah Allah bağışlasın peki doktorunuz size ne söylemişti bu konu hakkında? Ben açıkçası yaşadığım yerde ki doktorlara güvenemiyorum o yüzden bilgi almak istedim genel itibariyle durumlar nasıl kime ne demişler diye.
Evet folik asit kullanıyorum son 1 yıldr. Gebeliğe hazırlık için.. şuanda kullanmaya devam ediyorumPeki folik asite başlamış miydiniz
Evet benim ki planli gebelikte hamilelikten 1 ay önce folidays e başladım hamileliğimi öğrenince folbiole çevirdi doktorum.Peki folik asite başlamış miydiniz
Teşekkür ederimTeşekkür ederim.. doktorum 2 ay bekle demişti.. başka bir doktor beklemeye gerek yok zaten rahim kendini onarmamışsa gebelik oluşmaz demişti.. her doktor farklı birşey söylüyo bu bekleme zamanı için..
İnşallah doğrudur bu ya ben hemen istiyorum çünkü.Bu konuda yapılan araştırmalar 1 düşükten sonra beklemeyen annelerin bekleyenlere oranla daha yüksek ihtimalle canlı doğum yapacağını saptamis. Ama tamamen sizin hazır olmanizla ilgili
Bende aynı durumdayım ama tabi bana 1 hafta oldu sadece kürtaj olalıbenimde 1 ay oldu kürtaj olalı. 2 regl geçir kafa olarak da toparlanmış olursun dedi doktorum ama beklemek istemiyorum kızlar bir yandan da korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
Folik asit hangi marka kullanıyorsunuz? Ben doktoruma gebeliğe hazırlık için takviye vitamin istemiştim. Bana gerek yok hamile kalırsan kullan dedi.Evet folik asit kullanıyorum son 1 yıldr. Gebeliğe hazırlık için.. şuanda kullanmaya devam ediyorum
Bende 6+2 de kürtaj oldum 2 Haziran'da doktor 2 ay bekle dinlen sonra gebe kal dedi bana daArkadaşlar ben 9+3 te düşük yaptım kalan parçalar için kürtaja alındım 9 Mayıs'ta. İki farklı doktora kontrole gittim. Bir doktorum 3 ay gebe kalma dedi, diğeri ise beta HCG seviyen 5 in altına düştüğünde yani normale döndüğünde yeni bir gebelik planla dedi. Hangisinin dediğine inanmaliyim? Böyle bir durum yaşayan var mı ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
daha çok yeni kuzumBende aynı durumdayım ama tabi bana 1 hafta oldu sadece kürtaj olalı
Çok zor gerçekten yani zaten yeni yeni kendime geliyorum kabulleniyorum doktorum da 2 ay bekle dedidaha çok yeni kuzumyaşadığın psikoloiyi çok iyi anlıyorum bende öyleyim ama hem kendin hem gelecekteki bebeğin için birazcık daha bekle bence
inşallah 2 ay sonra güzel haberlerini yazarsın burdan :)Çok zor gerçekten yani zaten yeni yeni kendime geliyorum kabulleniyorum doktorum da 2 ay bekle dedi
Merhaba. Bende aynı hafta da kürtaj oldum. O zaman hemen hamile kalmak istedim psikolojik olarak çöktüm resmen ama eşim durdurdu. Devlette ki 3 ay dedi ama hamile kalırsan takip ederiz dedi. Ben 50 gün sonra kaldım. 1 sonra diyen doktor bile var kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız yapınArkadaşlar ben 9+3 te düşük yaptım kalan parçalar için kürtaja alındım 9 Mayıs'ta. İki farklı doktora kontrole gittim. Bir doktorum 3 ay gebe kalma dedi, diğeri ise beta HCG seviyen 5 in altına düştüğünde yani normale döndüğünde yeni bir gebelik planla dedi. Hangisinin dediğine inanmaliyim? Böyle bir durum yaşayan var mı ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
İnşAllah teşekkür ederiminşallah 2 ay sonra güzel haberlerini yazarsın burdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?