Gebeliğe Hazırlık Kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar bende 9 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum ,özel hastahanede doktor ilk gebelik olduğu için araştırma yapmadı inşallah en kısa zamanda Rabbim bizlere sağlıkla bir evlat nasip eder

Canım sanada çok geçmiş olsun. Bnm de bebeğimin 8. haftada kalbi durdu. 1 hafta oldu ama halen kendime gelemedim.
İlk diye yapılmıyo ama ya 2. Hamileliktede aynı şeyi yaşarsak. Hiç kimse bu psikolojiyi düşünmüyo galiba yaa çok saçma. En başından tedbir almak gerekmez mi?

Şuan aynı şeyleri düşünüyoruz aynı acıları yaşamak .. düşünmek bile çok yıpratıyor ama çok araştırdım da ilk gebeliklerde oluyormuş sanırım. Kürtaj olalı 2 ay oldu benimde sürekli aklımdan çıkmıyor özellik bu günlerde

Ewt ilk gebeliklerde olurmuş öyle bi söylem var. Bnm 1 hafta oldu. Geceleri uyuyamıyorum Gözümün önüne hep bebek geliyo. Bir an evvel hamile kalmak istiyorum ama kalabilecek miyim? Kalsam da sağ salim kucağıma alabilecek miyim? Hep bi endişe korku tedirginlik off çok zor

Doktor size süre verdimi bana bir kez adet gördükten sonra hamile kalmanda sakınca yok dedi bizde hemen olsun istiyoruz şuan adetim 3 gün geçti test yaptım ama negatif çıktı

Doktor size süre verdimi bana bir kez adet gördükten sonra hamile kalmanda sakınca yok dedi bizde hemen olsun istiyoruz şuan adetim 3 gün geçti test yaptım ama negatif çıktı

Dr umla daha konuşmadım. Kürtajımda sıkıntılı oldu. Kontrole gittiğimde konuşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…