- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Aynen çok saçma ama bu şekilde araştırma hastaneleri yapmıyor özelde anca trombofili paneli 2000 tl kan pıhtılaşmasından fln bakılıyormuş ben o yuzden istemiştim ama çok pahalı nasıl yapcaz bilmiyorum bakalım artk zamana bıraktımBenim daha pataloji sonucum çıkmadı. Bekliyorum. Bnde tekrar aynı şeyi yaşamak istemediğim için bütün testleri yaptırmak istiyorum. Dr umlada görüşeceğim.
İlk gebelik kayıplarında neden yapılmıyo yaa çok saçma. Benm ilk gebeliğimdi halen kendime gelemedim. 3. yü mü beklicz.
Aynen çok saçma ama bu şekilde araştırma hastaneleri yapmıyor özelde anca trombofili paneli 2000 tl kan pıhtılaşmasından fln bakılıyormuş ben o yuzden istemiştim ama çok pahalı nasıl yapcaz bilmiyorum bakalım artk zamana bıraktım
Gecmis olsun canim..Merhabalar,
8 haftalık hamileyken kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Çok üzüldüm . Kürtajla bebeğimi aldılar. 1 hafta oldu.
Sürekli düşünüyorum hamile kalabilecek miyim? Kalırsam yine kalbi durur mu? Çok endişeleniyorum. Eşimde bende hemen yine çocuk istiyoruz. Öncelikle yaptırmak istediğim testler var? Kontrole gittiğimde dr la görüşeceğim bu konuyu.
Siz hangi testleri yaptırdınız ve kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Ne kadar süre korunmak gerekiyo?
Benim Dr umda hiçbir şeye gerek yok ilk gebeliklerde çok sık karsılasıyoruz dedi bana da söylersen hangi testleri istediğini bende belki yaptırırm cnmBen fiyatları daha araştırmadım. Dr uma bütün testleri yaptırmak istiyorum dedim ama bence hepsine gerek yok dedi. Bakalım kontrole gittiğimde hangi testleri yaptırmamı öngörecek.
Cnm Rabbim en kısa zamanda sana da sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin inşallah bizi bizden daha iyi kimse anlayamıyor malesefGecmis olsun canim..
Dis gebelik gecirdim kurtajdan sonra degerim sifirlanana kadar yani sonraki adetime kadar korunduk ustunden 13 ay gecti halen hamile kalamadim
Aynen öyle hayirlisi AllahtanCnm Rabbim en kısa zamanda sana da sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin inşallah bizi bizden daha iyi kimse anlayamıyor malesef
İnş cnm bizede umut olEkim ayinda kurtaj oldum bu ayin 19da tam bes ay oldu adetim 2 gun gecti insallah hamileyimdirr
Cok yipratan bir sey hem fiziksel hem psikolojik ilk hamileligim kimyasaldi adet olmadan tekrar hamile kalmisim ogrendigimde 6 haftalikti hersey cok guzelken kontrole gittim kalp atisi durmus dedi basimdan asagi kaynar sular dokuldu kurtaj oldum cok duzenli adet oldum hatga hic gecikme olmadan bu ay tam besinci ayim iki gun gecti rabbim insallah gozyaslarimi dindirir isteyen herkese saglikli evlat versin aminn...İnş cnm bizede umut ol
Amin cnm inşallah rabbim bizden daha iyi bilir sabredip tevekkül etmekten başka şansımız yokCok
Cok yipratan bir sey hem fiziksel hem psikolojik ilk hamileligim kimyasaldi adet olmadan tekrar hamile kalmisim ogrendigimde 6 haftalikti hersey cok guzelken kontrole gittim kalp atisi durmus dedi basimdan asagi kaynar sular dokuldu kurtaj oldum cok duzenli adet oldum hatga hic gecikme olmadan bu ay tam besinci ayim iki gun gecti rabbim insallah gozyaslarimi dindirir isteyen herkese saglikli evlat versin aminn...
Aynen oyleAmin cnm inşallah rabbim bizden daha iyi bilir sabredip tevekkül etmekten başka şansımız yok
Allah sizinde Yardımcınız olsun çok zor gerçektenaynı süreci yaşadım Allah kolaylık versin zor
2 yıl oldu ben hala hamile kalamadım ama doktorlar kürtajla ilgisi yok diyorlar hiç bir sorunda yok bekliyoruz
Tşk ederim canım. Umarım en kısa sürede hamile kalırsın.Gecmis olsun canim..
Dis gebelik gecirdim kurtajdan sonra degerim sifirlanana kadar yani sonraki adetime kadar korunduk ustunden 13 ay gecti halen hamile kalamadim
Benim Dr umda hiçbir şeye gerek yok ilk gebeliklerde çok sık karsılasıyoruz dedi bana da söylersen hangi testleri istediğini bende belki yaptırırm cnm
Ekim ayinda kurtaj oldum bu ayin 19da tam bes ay oldu adetim 2 gun gecti insallah hamileyimdirr
aynı süreci yaşadım Allah kolaylık versin zor
2 yıl oldu ben hala hamile kalamadım ama doktorlar kürtajla ilgisi yok diyorlar hiç bir sorunda yok bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?