kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınır veya kaldınız?

Bende 23 ekimde kurtaj oldum 4 adet gecti ustunfen hala tik yok ve korkuyotum ya ayni seyler olursa diye yeniden

Tete
Tekrar hamile kalabildnzmi

Hamile kaldinz mi tekrar

Kürtajdan sonra en az 6 adet dönemi görmenizi istiyor doktorlar. 6 ay kadar korunmakta fayda var rahim toparlaması için.

Biz 9 ay korunmuştuk. En sonunda bi denesek mi acaba dedik ve hamile kaldım :)
Korkma çok da zor olmuyor.

Bense haziran 11 se 4.5 haftalik bebeğimi kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım. Ama araştırmalarimda bütün doktorlar 1 hafta sonra kontrole çağıriyor. Benim doktoruma bunu soyledigimde 39 yıllık bu işi yapıyorum birsey olmayacak dedi.ama istersen yinede gel dedi kontrole . Çok şükür çok kanamam da olmadı. Ama içim yinede rahat değil adetim olduktan sonra yinede bir kontrole gitmek istiyorum içim içimi yiyor.aranızda kürtaj olupta kontrole gitmeyen var mı arkadaşlar

Uzerinden bayagi bir vakit gecmis ama uni seyleri yasamis bjri olarak soruyorum cvplarsaniz sevinirim son durumuuniz nedir hamile olup bebeginizi dunyaya getirdiniz mi

Uzerinden bayagi bir vakit gecmis ama uni seyleri yasamis bjri olarak soruyorum cvplarsaniz sevinirim son durumuuniz nedir hamile olup bebeginizi dunyaya getirdiniz mi
Benim şu an 20 günlük bi oğlum var canım çok şükür 2016 da kürtaj oldum sonra 6 ay kadar düşünmedik düşündükten sonra bi müddet olmayınca testler yaptırdık kan pıhtılaşmasi varmış bebeğim o yüzden karnımda ölmüş hamile Kalınca hem iğneyle hem aspirine başladım kan sulansin diye sonra herşey yolunda gitti Allah her isteyene nasip etsin inşallah

Bencede beklemeye gerek yok dogum yapmış kadın 40 gun sonra ilişki oluyor ve hamile kalıyor 9 ayda taşıyor rabbim bilir tabi aynı şeyi 2 defa yaşıyorsanız test yapılmalı kan pıhtılaşma gibi vs tanı konulursa gebeliğiniz ilaç tadevasi ile devam edecek yada temiz çıkıyorsa dogum yapmış kadın gibi sizde 9 ay taşırsınız rabbim de kucagınıza almanızı nasip ederse

Yaa şimdi gördüm son mesajınızı rabbim saglıkla büyütsün oglunuzu hayırlı ömürler maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…