Merhaba ben de bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim düşük olmayınca kürtajla aldılar.Doktorum Ankaranın en ünlü doktorlarından biri.Bu ay bile hamile kalabilirsin hiç beklemeye gerek yok dedi.Kürtajın olduğu gün adetin 1.günü sayılıyormuş.Ben de ovülasyon testi almıştım ve 13.gün de denemeye başladım aynı gün çift çizgi verdi.2 gün sonra ikinci çizgi tekrar yaptıpımda testi silikleşti ve sonra yumurtalama günüm geçtiği için hiç çift çizgi çıkmadı.O dönemde 3 defa ilişkiye girdim ve bugünlerde hamile olduğumu düşünüyorum. Daha önce 2 defa hamilelik yaşadım ve hepsinde erken dönemde yaşadıklar aynı.
- Müthiş bir baş ağrısı
- Yüzde sivilcelenme
- Sağ kasık ağrısı
Kan testine erken olmasına rağmen yaptırdım çünkü döllenmeden sonraki 5-6 gün içinde kana bhcg hormonu geçiyormuş düşük de olsa çıkar diye düşünüyorum. Sonucu hakkında sizi bilgilendiririm.Ancak yanlış yönlendirmek istemem ama kürtaj sonrası eğer bir komplikasyon olmadıysa 15 gün içinde hamile kalınabiliyor.Ben 2-3 ay beklemek istememiştim dr.umda beni desteklemişti.Umarım hamileyimdir ve herşey yolunda gider.
TeteBende salı günü bebek gelisemedigi için kürtaj oldum.çok istiyorduk tam 3 yılın ardından kendiliğinden gelmişti meleğim ama olmadı tutunamadı. Boş gebelik dedi dr lar Rabbim sabır versin çok zor çok üzülüyorum. Genetik Laboratuvarı na gönderdik alınan parçayı bu durumu tekrar yaşamamak için arastiriyorlar. Inşallah bir sıkıntı yoktur ve en kısa zamanda isteyen herkes içinde de ben sağlıklı bir hamilelik geçirip sonunda da bebeğimi kucağımiza alırız Rabbim yardimci olsun insallah çok Üzgünüm
Tekrar hamile kalabildnzmiMrb bugun kurtaj oldum doktor 2 3 ay sonra grsrz sorun yok dedi ama ben beklemiyecegim. 3 yilin sonunda kendiliginden gelmisti melegim ama malesef kese gelisemedigi icin gumgum atan kalbi durdu. Kurtaj tarihinden itibaren 15 ve 25. Gunler yumurtlama gunleri oluomus korunmucam cok istiyorum herseyin hayrlisi. Allah hakkimizda hayrlisini versin cok zor bi durum ama atlatmak zorundayiz herkese acil sifalar
Hamile kaldinz mi tekrarGünaydın geçmiş olsun .kendi düşmesi evet iyi olmuş. Tekrar çabuk hamile kalırsın.ben kürtaj oldum 3 ay sürdü Rahmin kendini toplaması.her şey Allah'dan .üzülme Dicem ama elde değil biliyorum Allah yardımcımız olsun
Bende salı günü bebek gelisemedigi için kürtaj oldum.çok istiyorduk tam 3 yılın ardından kendiliğinden gelmişti meleğim ama olmadı tutunamadı. Boş gebelik dedi dr lar Rabbim sabır versin çok zor çok üzülüyorum. Genetik Laboratuvarı na gönderdik alınan parçayı bu durumu tekrar yaşamamak için arastiriyorlar. Inşallah bir sıkıntı yoktur ve en kısa zamanda isteyen herkes içinde de ben sağlıklı bir hamilelik geçirip sonunda da bebeğimi kucağımiza alırız Rabbim yardimci olsun insallah çok Üzgünüm
Uzerinden bayagi bir vakit gecmis ama uni seyleri yasamis bjri olarak soruyorum cvplarsaniz sevinirim son durumuuniz nedir hamile olup bebeginizi dunyaya getirdiniz miMerhaba ben de bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim düşük olmayınca kürtajla aldılar.Doktorum Ankaranın en ünlü doktorlarından biri.Bu ay bile hamile kalabilirsin hiç beklemeye gerek yok dedi.Kürtajın olduğu gün adetin 1.günü sayılıyormuş.Ben de ovülasyon testi almıştım ve 13.gün de denemeye başladım aynı gün çift çizgi verdi.2 gün sonra ikinci çizgi tekrar yaptıpımda testi silikleşti ve sonra yumurtalama günüm geçtiği için hiç çift çizgi çıkmadı.O dönemde 3 defa ilişkiye girdim ve bugünlerde hamile olduğumu düşünüyorum. Daha önce 2 defa hamilelik yaşadım ve hepsinde erken dönemde yaşadıklar aynı.
- Müthiş bir baş ağrısı
- Yüzde sivilcelenme
- Sağ kasık ağrısı
Kan testine erken olmasına rağmen yaptırdım çünkü döllenmeden sonraki 5-6 gün içinde kana bhcg hormonu geçiyormuş düşük de olsa çıkar diye düşünüyorum. Sonucu hakkında sizi bilgilendiririm.Ancak yanlış yönlendirmek istemem ama kürtaj sonrası eğer bir komplikasyon olmadıysa 15 gün içinde hamile kalınabiliyor.Ben 2-3 ay beklemek istememiştim dr.umda beni desteklemişti.Umarım hamileyimdir ve herşey yolunda gider.
Benim şu an 20 günlük bi oğlum var canım çok şükür 2016 da kürtaj oldum sonra 6 ay kadar düşünmedik düşündükten sonra bi müddet olmayınca testler yaptırdık kan pıhtılaşmasi varmış bebeğim o yüzden karnımda ölmüş hamile Kalınca hem iğneyle hem aspirine başladım kan sulansin diye sonra herşey yolunda gitti Allah her isteyene nasip etsin inşallahUzerinden bayagi bir vakit gecmis ama uni seyleri yasamis bjri olarak soruyorum cvplarsaniz sevinirim son durumuuniz nedir hamile olup bebeginizi dunyaya getirdiniz mi
Bencede beklemeye gerek yok dogum yapmış kadın 40 gun sonra ilişki oluyor ve hamile kalıyor 9 ayda taşıyor rabbim bilir tabi aynı şeyi 2 defa yaşıyorsanız test yapılmalı kan pıhtılaşma gibi vs tanı konulursa gebeliğiniz ilaç tadevasi ile devam edecek yada temiz çıkıyorsa dogum yapmış kadın gibi sizde 9 ay taşırsınız rabbim de kucagınıza almanızı nasip ederseBende 3 hafta önce kürtaj oldum 3 ay bekle dedi amdebende beklemek istemiyorum YouTube da bi Dr hiç bişey farketmiyor 6 ay korunsanda aynı risk hiç korunmasan da diyo bende haftaya bırakcam korunmayı 1 ay olcak bence yeter Rabbim eğer ona alınacak nefes verdiyse sağlıklı olur inşallah Rabbime bıraktım en iyisini o bilir bence herkese geçmiş olsun
Yaa şimdi gördüm son mesajınızı rabbim saglıkla büyütsün oglunuzu hayırlı ömürler maşallahBenim şu an 20 günlük bi oğlum var canım çok şükür 2016 da kürtaj oldum sonra 6 ay kadar düşünmedik düşündükten sonra bi müddet olmayınca testler yaptırdık kan pıhtılaşmasi varmış bebeğim o yüzden karnımda ölmüş hamile Kalınca hem iğneyle hem aspirine başladım kan sulansin diye sonra herşey yolunda gitti Allah her isteyene nasip etsin inşallah