kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınır veya kaldınız?

Bende ilkbasta istemedim dusukten sonra daha toparlasın rahim die düşündüm yeni doktora gittim polikistik over dedi adetlerim 4aydir duzensizlesti suan hap aldım sokturmesi için siz gittiniz mi doktora
bende rahım toparlasın dıye 7 ay bekledım bu ay sadece denedım bakalım gorucez oldu mu olmadı mı .. benım adetım de duzensızlestı ama benımkı gecıkmıyor . erken gelıyor aksıne. 1 hafta yada 4 gün erken falan..

Biliyormusunuz benim de aynı böyle oldu 3 yılın ardından hamile kaldım ama bebek gelişmedigi için kürtaj oldum geçen hafta çarşamba günü ben de 1 adetim geçtikten sonra korunmayi düşünmüyorum siz nasıl yaptınız hemen hamile kaldınız mı sanirim suan hamilesiniz ben çok üzgünüm cevap verirseniz çok teşekkür ederim

Kızlar ben ben 19 Mart'ta kürtaj oldum 3 ay korunma verdi sonraki ay hamile kaldım bu 3 ay sure icinde kendime cok iyi baktım hem ruhen hem fiziken incir yedim fındık fıstık gibi seyler ayrıca asla stres yapmayın internettenden bebekle ilgili hic biseye bakmadım o sure icinde simdi 13 haftalık hamileyim oğlum olacak Allah'ın izniyle Allah isteyen herkese nasip eder insallah..

hemen o ay mı hamile kaldın? bana doktor 1 ay ilişki yasak dedi.

kızlar merhaba. ben de 11 ekimde kürtaj oldum. 6+5 teydik çok fazla kanamam oldu doktora ilk gittiğimizde kalbi atıyodu bebeğin yatış verdiler düşmesn diye iğne vurdular ama tekrar kanamam başladı ve doktor baktığında kalbi durduğu için hemen kürtaja aldılar. ilk bebeğimizdi ve 1.5 yıllık evliliğimiz boyunca hiç korunmamamıza rağmen olmamıştı. femerayla hamile kalmıştım. doktorum 20 gün ilişki yasak sonra 2 ay sonra tekrar denicez yoksa sonrasında çok uğraşırsınız olsun diye dedi. ama ben o kadar korkuyorum ki tekrar aynı şeyler olur diye. baktım ki nerdeyse hepimizin sorunları benziyo. allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. ben 1 haftadır sadece ağlıyorum psikolojim mahvoldu. kusura bakmayın uzun oldu

Herkese çok geçmiş olsun hanımlar.allahım tekrar yaşatmasın çok zor bir acı ve yıkım.rabbim tez zamanda acılarınızı hafifletecek bir armağan gömdersin iniallah.
Ocakta kürtaj oldum
Şubatta ilk reglimi oldum.
Ama düzensizliğim arttığı için 6 ay sonra ama 4 adet dönemi sonrasında tekrar hamile olduğumu öğrendim ve şuan 14. Haftam bitmek üzere.
Rabbim isteyen herkese anneliği yaşatsın.

konu üzerinden zaman geçmiş ama ben de yazmak istedim. Aralık 2016'da kürtaj oldum Doktorum süre vermemişti kendini ne zaman hazır hissedersen demişti. Ama benim ilk adetim çok geç oldu. Yaklaşık 70 günü buldu ilk adet olmam. Adetten sonra da 1-2 ay da biz korunduk. Şimdi kürtaj üzerinden 8 ay geçti, korunmayı bırakalı 4 ay oldu.. Hala bebiş yok çok kafama takıyorum

bende ayni canım aralik2016 da kürtaj oldum kurtajdan sonra 1 adet donemi korundum daha sonra hic korunmadim ama 7 aydır olmuyor

bende ayni canım aralik2016 da kürtaj oldum kurtajdan sonra 1 adet donemi korundum daha sonra hic korunmadim ama 7 aydır olmuyor
Peki adetlerin kurtajdan sonra nasil duzenli oluyor mu? Miktari vs.normal mi canim? Benim 2 gun once 3 gun sonra hep oynuyor ve miktar olarak bi ay normal geliyorsa diger ay az az gelip kesiliyor. Mesela dun adet gunumdu, bugun acık kahverengi akinti olup geciyor..

benimde ayni anlattığın gibi oluyor canım geçen ay tedaviye başladım bi sonuç alamadım bu ay yeniden klomen ve çat iğnesi deniycz inşallah Rabbim aranmadan verir hepimize meleklerimizi

benimde ayni anlattığın gibi oluyor canım geçen ay tedaviye başladım bi sonuç alamadım bu ay yeniden klomen ve çat iğnesi deniycz inşallah Rabbim aranmadan verir hepimize meleklerimizi
Amin canim aminn insallah. Cok kotu bi psikolojiymis devamli mutsuzum elimde olmadan etrafimdaki insanlari da kendimle beraber uzuyorum.. adet gunum geldiginde surekli patlamaya hazir bomba gibi geziyorum kirmizilari gorunce ayni husran.. her ay ayni seyleri yasayacagima oyle inanmis durumdayimki umitsizlik var surekli.. bi problem varsa caresi bulunsun zaman kaybetmeyeyim istiyorum. Ne bileyim en azindan yumurtlama takibi.. 2 doktora gittim ben talep ettigim halde takibe gerek olmadigini soylediler.son gittigim doktor aralik ayina kadar bana gelmeni yasakliyorum dedi... bi problem olmadigini soyluyorlar ama problem yoksa neden olmuyor. Ya gerekli arastirmayi yapmiyorlar yada gercekten birseyim yok psikolojik tamamen.. mesela benim fsh 9 kusur cikti ama dr.muayene etti problem yok dedi. Genelde fsh yuksek cikinca Amh testi de istenirmis benden istemediler? Kafamda surekli sorular var. Bebege gec kalmaktan korkuyorum

Bende bir ay oldu düşük yaptım ardından kürtaja aldılar kese vardı ama bebek yoktu adet tarihiylede uyumsuzdu gebelik doktor bana bir ay ilişki yasak dedi sonra gebelik düşünebilirsin dedi

gerçekten yaşadıklarımız cokkk zooorr canım yasayan bilir bunu banada aralığa kadar bakmadılar en son baktım olucak gibi değil doktora diğer gebeligimde tedaviyle oldu klomen çat. İğnesi kullandım dedim özel muayenehane ye gitmistim dedim öyle baktı yoksa benide hep aralığa atıyorlardı ilk muayenede hormonlarım normal çıktı ama yumurtam oluşmuyormuş o yüzden geç adet ve az adet görüyormuşum iyikide gitmişim en azından sorunumu biliyorum sende öyle yap canım ihmal etme sakin nerde yasiyorsun

Evet ihmal etmemek gerek.. eger bi kac ay daha olmazsa dr.degistirecegim Istanbulda yasiyorum canim. Sen nerede yasiyorsun? Kac yasindasin?

aynen canım sakin ihmal etme..bende Ankarada yaşıyorum 25 yaşındayım canım 1.5 senelik evliyim ilk gebeligim 4 ayda olmuştu şimdi 8 aydır bekliyorum tik yok
28 yasindayim bende canim 3 yillik evliyim. 1 yil once karar verdik bebek icin.. korunmayi biraktigimiz 2.ayda hamile kalmistim bende. Kim bilirdi boyle olacagini ki. Simdi 5.ay oldu yok bizde de Allah tez vakitte yuzumuzu guldursun insallah.

28 yasindayim bende canim 3 yillik evliyim. 1 yil once karar verdik bebek icin.. korunmayi biraktigimiz 2.ayda hamile kalmistim bende. Kim bilirdi boyle olacagini ki. Simdi 5.ay oldu yok bizde de Allah tez vakitte yuzumuzu guldursun insallah.
Bende bir ay oldu düşük yaptım ardından kürtaja aldılar kese vardı ama bebek yoktu adet tarihiylede uyumsuzdu gebelik doktor bana bir ay ilişki yasak dedi sonra gebelik düşünebilirsin dedi
Merhaba canım benim gebeliğimde 2 hafta geriden geliyordu boş gebelik dediler 10 ekimde kürtaj oldum . 20 ekim kontrole gittim ve doktorum hiçbir sorun yok kanaman geçtikten sonra ne zaman kendini hazır hissedersen baslayabilirsiniz dedi 1 buçuk yıllık evliyim ve artık olmasını istiyorum bu yüzden tekrar düşündük ve 3 sefer ilişkiye girdik şuan adet olmayı bekliyorum doktorum birde düşünmeye basladığınızda folik asit kullanmaya başla dedi folik asit kullanıyorum şuan İnşAllah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder

Ya 2 ay mi yoksa 2 adetmi dedi hangisi anlamiyorm cvp verirmisiniz

Kürtajdan 11 ay sonra hamile kaldım.. En son rahim filmi çektirdim o ay hamile kaldım şükürler olsun, filmin vesile olduğunu düşünüyorum. Bol dua, dua, dua...

Dr ismi nedir hangi hastane benfe ankaradayimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…