Aynen bana 2 ay korun dedi bende cok istedigim ikiz bebeklerimi kaybettim valla bilmiyorum bazen benimde kafamda sorular oluyo beklesem mi 2 ay beklemesem mi diye ama internette arastirmalar yaptim ordada da 1 adetten sonra baslayabilirsniz yaziyo benimde kafam coook karisik1 hafta sonra cagirdi benide tabi daha detayli ozaman konusulcak sorucam da zaten 10 gun iliski yasak . Hakkimizda hayrlisi
Geçmiş olsun canım bende üç yıllık tedavinin sonrası hamile kaldım yani tedaviyi bıraktığım ay evet çok zor benim 3 hafta oldu düşeli ve bende korunmadım çünkü kürtaj olmadım bebeğim kendiliğinden düştü hepimiz için herşeyın hayırlısı ve mübarek üç aylarda inşallah tekrar hamile kalırızBende salı günü bebek gelisemedigi için kürtaj oldum.çok istiyorduk tam 3 yılın ardından kendiliğinden gelmişti meleğim ama olmadı tutunamadı. Boş gebelik dedi dr lar Rabbim sabır versin çok zor çok üzülüyorum. Genetik Laboratuvarı na gönderdik alınan parçayı bu durumu tekrar yaşamamak için arastiriyorlar. Inşallah bir sıkıntı yoktur ve en kısa zamanda isteyen herkes içinde de ben sağlıklı bir hamilelik geçirip sonunda da bebeğimi kucağımiza alırız Rabbim yardimci olsun insallah çok Üzgünüm
Bende 3 hafta önce kürtaj oldum 3 ay bekle dedi amdebende beklemek istemiyorum YouTube da bi Dr hiç bişey farketmiyor 6 ay korunsanda aynı risk hiç korunmasan da diyo bende haftaya bırakcam korunmayı 1 ay olcak bence yeter Rabbim eğer ona alınacak nefes verdiyse sağlıklı olur inşallah Rabbime bıraktım en iyisini o bilir bence herkese geçmiş olsunAynen bana 2 ay korun dedi bende cok istedigim ikiz bebeklerimi kaybettim valla bilmiyorum bazen benimde kafamda sorular oluyo beklesem mi 2 ay beklemesem mi diye ama internette arastirmalar yaptim ordada da 1 adetten sonra baslayabilirsniz yaziyo benimde kafam coook karisik
Slm Yeni gördüm mesajını .3 aydır korunmuyorum ama kalmadım daha sen pekiAmin hamile kaldın mı peki sende durum nedir??
sadece 3 ay korunun sonasında calısmalara baslayın 3 adet gecsın uzerınden . ben cok bekledım 7 ay oldu. daha yeni baslıcam cok korkyrm aynıseylerı yasayacagm dıyeOncelikle hepinize buyuk gecmis olsun Rabim sabrini versin kizlar Bende ayni derten muzdaribim benimde 13+4 ken bebegimin kalbi durdu bebek buyuk diye hemen kurtaja almadilar beni suni sanci verdiler ikigun boyunca olu dogum yaptirdilarr daha sonra bebek dogunca sadece iceride parca kalmismi kalmamis mi diye kurtaja aldilar temizlemek amaciyla yavrumu bize teslim etiler bizde dinen uygun olani yaptik ismini koyup gomduk rabim safatci eylesin simdi sizce ben korunmalimiyim yoksa korunmama gerek yokmu bana yardim edin lutfen cok istiyorumm bidaha olmasini
Hic korunmak istemiyorum yaa bisey olurmu acaba diyollar kurtajdan sonra rahim ve yumurtalar daha cabuk cvp veriyormus kendini halla hamile hisediyimus acaba korunmasam ne zarari olur ki sanada gecmis olsun cnm bu aradasadece 3 ay korunun sonasında calısmalara baslayın 3 adet gecsın uzerınden . ben cok bekledım 7 ay oldu. daha yeni baslıcam cok korkyrm aynıseylerı yasayacagm dıye
bende sneın gıbı sunı sancı ıle dusurdum bebegımı sonrasında vakumla temızledıler.
zor cok zor .. bu ay denedım bakalım bı deneeseım gelıyor bı kacıyr. korkyrmm cok
Oyle yapalim bakalim hayirlisi olsun cnm yaaa inan insan cok yoruluyooo artik dusunmekten cabalamaktan vallatesekkurler canım ilk 3 ay korun dedıgım gıbı cunku rahım kendını toplasın hatta ınternette 6 ay korunun dıyorla kurtaj snrası ama ben 6 ay dan snra bu ay bakalım tutarsa ama sanmyrm
aynen oyle. bak dun bı oturmaya gıttım ordakı teyze bana kurursun evladım korunma dedı. kurtajdan snra cok korunulmaz falan dedı. ben 7 aydır korunuyorum ne bılıyım resmen umutsuzluk kapladı ıcımi . allah yardımcımız olsunOyle yapalim bakalim hayirlisi olsun cnm yaaa inan insan cok yoruluyooo artik dusunmekten cabalamaktan valla
ne kadar korundunuz kurtajdan snra siz??Sakin korunmayın ben pismanim sonra polikistik over cikio onla ugrasiyo sunuuz
Ben 8ay korundum korunmayan ların hemen oluyo çocukları.korunanlarin olmuyo ve üstüne bide hastalık cikio onla ugrasiyo sunuuz bence çocuğu olmayan korunmasın çok araştırdım bu konuyu genel olarak boyle
düşükten snra yanı bos gebelıkten sonra 7 ay korundum artık denıyorum ınsallah tutar o yuzden sprdum sıze de hemen hemen aynıymıs 8 ayBen 8ay korundum korunmayan ların hemen oluyo çocukları.korunanlarin olmuyo ve üstüne bide hastalık cikio onla ugrasiyo sunuuz bence çocuğu olmayan korunmasın çok araştırdım bu konuyu genel olarak boyle