kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınır veya kaldınız?

1 hafta sonra cagirdi benide tabi daha detayli ozaman konusulcak sorucam da zaten 10 gun iliski yasak . Hakkimizda hayrlisi
Aynen bana 2 ay korun dedi bende cok istedigim ikiz bebeklerimi kaybettim valla bilmiyorum bazen benimde kafamda sorular oluyo beklesem mi 2 ay beklemesem mi diye ama internette arastirmalar yaptim ordada da 1 adetten sonra baslayabilirsniz yaziyo benimde kafam coook karisik

Geçmiş olsun canım bende üç yıllık tedavinin sonrası hamile kaldım yani tedaviyi bıraktığım ay evet çok zor benim 3 hafta oldu düşeli ve bende korunmadım çünkü kürtaj olmadım bebeğim kendiliğinden düştü hepimiz için herşeyın hayırlısı ve mübarek üç aylarda inşallah tekrar hamile kalırız

Bende 3 hafta önce kürtaj oldum 3 ay bekle dedi amdebende beklemek istemiyorum YouTube da bi Dr hiç bişey farketmiyor 6 ay korunsanda aynı risk hiç korunmasan da diyo bende haftaya bırakcam korunmayı 1 ay olcak bence yeter Rabbim eğer ona alınacak nefes verdiyse sağlıklı olur inşallah Rabbime bıraktım en iyisini o bilir bence herkese geçmiş olsun

Merhaba arkadaslar bende 19 nisanda bebeğimin kalbi durduğu icin kürtaj oldum 8+3 tu sonra 19 Mayıs'ta ilk adetimi oldum simdide 15 Haziran'da adet oldum artık su aralar korunmuyoruz pataloji sonucum temiz cikti bendede bi sorun cikmadi ama ben hamile kalmaya çalıştığım su dönemlerde hic bir test yaptırmadım birdaha aynı seyleri yaşamamak icin acaba test yaptırımı ve hangi testler yapılıyor

Oncelikle hepinize buyuk gecmis olsun Rabim sabrini versin kizlar Bende ayni derten muzdaribim benimde 13+4 ken bebegimin kalbi durdu bebek buyuk diye hemen kurtaja almadilar beni suni sanci verdiler ikigun boyunca olu dogum yaptirdilarr daha sonra bebek dogunca sadece iceride parca kalmismi kalmamis mi diye kurtaja aldilar temizlemek amaciyla yavrumu bize teslim etiler bizde dinen uygun olani yaptik ismini koyup gomduk rabim safatci eylesin simdi sizce ben korunmalimiyim yoksa korunmama gerek yokmu bana yardim edin lutfen cok istiyorumm bidaha olmasini

sadece 3 ay korunun sonasında calısmalara baslayın 3 adet gecsın uzerınden . ben cok bekledım 7 ay oldu. daha yeni baslıcam cok korkyrm aynıseylerı yasayacagm dıye
bende sneın gıbı sunı sancı ıle dusurdum bebegımı sonrasında vakumla temızledıler.
zor cok zor .. bu ay denedım bakalım bı deneeseım gelıyor bı kacıyr. korkyrmm cok

Hic korunmak istemiyorum yaa bisey olurmu acaba diyollar kurtajdan sonra rahim ve yumurtalar daha cabuk cvp veriyormus kendini halla hamile hisediyimus acaba korunmasam ne zarari olur ki sanada gecmis olsun cnm bu arada

tesekkurler canım ilk 3 ay korun dedıgım gıbı cunku rahım kendını toplasın hatta ınternette 6 ay korunun dıyorla kurtaj snrası ama ben 6 ay dan snra bu ay bakalım tutarsa ama sanmyrm

tesekkurler canım ilk 3 ay korun dedıgım gıbı cunku rahım kendını toplasın hatta ınternette 6 ay korunun dıyorla kurtaj snrası ama ben 6 ay dan snra bu ay bakalım tutarsa ama sanmyrm
Oyle yapalim bakalim hayirlisi olsun cnm yaaa inan insan cok yoruluyooo artik dusunmekten cabalamaktan valla

Ben ilk evliligimde iki yıl sonra hamile kaldım 3 aylık iken düştü gelişmediği için ondan sonra pek düşünmedim çocuk ayrıldım zaten ama şuan çok istiyorum ve olmadı daha yeni yeni doktora gitmeye başladım bu sefer doğru adam olduğu için biraz aceleci davraniyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Oyle yapalim bakalim hayirlisi olsun cnm yaaa inan insan cok yoruluyooo artik dusunmekten cabalamaktan valla
aynen oyle. bak dun bı oturmaya gıttım ordakı teyze bana kurursun evladım korunma dedı. kurtajdan snra cok korunulmaz falan dedı. ben 7 aydır korunuyorum ne bılıyım resmen umutsuzluk kapladı ıcımi . allah yardımcımız olsun

Ben 8ay korundum korunmayan ların hemen oluyo çocukları.korunanlarin olmuyo ve üstüne bide hastalık cikio onla ugrasiyo sunuuz bence çocuğu olmayan korunmasın çok araştırdım bu konuyu genel olarak boyle

Ben 8ay korundum korunmayan ların hemen oluyo çocukları.korunanlarin olmuyo ve üstüne bide hastalık cikio onla ugrasiyo sunuuz bence çocuğu olmayan korunmasın çok araştırdım bu konuyu genel olarak boyle

4 sene korunduk bıraktığım 2. Ay hamileydim. Sizin teşhisi konmamış hastalığınız varmış. Korunma ile alakası yok. Ayrıca etrafta benim gibi olan çok tanıdığım var.

düşükten snra yanı bos gebelıkten sonra 7 ay korundum artık denıyorum ınsallah tutar o yuzden sprdum sıze de hemen hemen aynıymıs 8 ay

Bende ilkbasta istemedim dusukten sonra daha toparlasın rahim die düşündüm yeni doktora gittim polikistik over dedi adetlerim 4aydir duzensizlesti suan hap aldım sokturmesi için siz gittiniz mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…