Kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız ve o süreçte neler yaşadınız

emin misin canım daha önce duyuldu mu kalp atışı ? ablamın 9. haftada yengemin 10. haftada duyuldu kalp atışı ?
Bir şey soracağım ama bilmen çok düşük bir ihtimal olsa da . Yengenin 10.haftada kalp atışı duyulduğunda ya da 9.haftada kalp atışı duyulmadiginda bebegin crl si kaçmış :/ acaba sorabilir misin

Bir şey soracağım ama bilmen çok düşük bir ihtimal olsa da . Yengenin 10.haftada kalp atışı duyulduğunda ya da 9.haftada kalp atışı duyulmadiginda bebegin crl si kaçmış :/ acaba sorabilir misin
canım yiğenim şuan 4 yaşında hatırlamıyorum dedi ne yazık ki

Kürtaj olalı 6 ay oluyor, henüz bebek için hiç deneme yapmadık rahim kendini toparlasın diye...

Ocak-Şubat gibi tekrar düşünüyoruz inşallah çok uğraştırmaz en korktuğum şey olmaması...

Bende öyle ağlayarak çıktım zaten mahvoldum duyunca ve bu. Benim ilk değil için ikinci hamileliğim öbürü düştü buda mi öldü bilmiyorm napicami şaştım bı akıl verin
Çok geçmiş olsun. 5 gün önce aynı şeyi ben de yaşadım 8+5te kontrole gittiğimizde birkaç gün önce kalbinin durduğunu söylediler. Ve ben 6. Haftadan itibaren tam üç kere kalp atışlarını duymuştum. Ve tabi malesef kürtaj oldum. Umarım seninki böyle olmaz ama olursa da yapabileceğimiz hiçbir şey yok herşey Allah'tan. Ama bundan sonrası için en azından sebeplerini araştırmak için bazı testler yaptırılmalı.

geçmiş olsun. ben de geçen hafta kürtaj oldum. ilk gebeliğimdi sizin de ilk mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…