- Konu Sahibi Prenses357
-
Aminn canm benim inşallah Allahm yardım etsin herkeseOyy kiyamam ya ne dim ki bekle inşallah canlanır yani rabbimden umut kesilmez dua et bol bol dua edicem senin içinde
Bir şey soracağım ama bilmen çok düşük bir ihtimal olsa da . Yengenin 10.haftada kalp atışı duyulduğunda ya da 9.haftada kalp atışı duyulmadiginda bebegin crl si kaçmış :/ acaba sorabilir misinemin misin canım daha önce duyuldu mu kalp atışı ? ablamın 9. haftada yengemin 10. haftada duyuldu kalp atışı ?
canım yiğenim şuan 4 yaşında hatırlamıyorum dedi ne yazık kiBir şey soracağım ama bilmen çok düşük bir ihtimal olsa da . Yengenin 10.haftada kalp atışı duyulduğunda ya da 9.haftada kalp atışı duyulmadiginda bebegin crl si kaçmış :/ acaba sorabilir misin
Saol canım yinedecanım yiğenim şuan 4 yaşında hatırlamıyorum dedi ne yazık ki
Saol canım yinede
Canım ama kesin 10.haftada duyuldu değil micanım yiğenim şuan 4 yaşında hatırlamıyorum dedi ne yazık ki
Kaç ay korunmuştunuzBen düşük sebebiyle kürtaj olmuştum. 5 ay sonra tekrar kaldim
evet canım bu arada kusura bakma geç oldu biraz ama evde değildim bir haftadır falan o yüzden geç cevap verdim :/Canım ama kesin 10.haftada duyuldu değil mi
Korunmayı ne zaman bıraktınız5 ay oluyo ben kürtaj olalı hâlâ yok
Çok geçmiş olsun. 5 gün önce aynı şeyi ben de yaşadım 8+5te kontrole gittiğimizde birkaç gün önce kalbinin durduğunu söylediler. Ve ben 6. Haftadan itibaren tam üç kere kalp atışlarını duymuştum. Ve tabi malesef kürtaj oldum. Umarım seninki böyle olmaz ama olursa da yapabileceğimiz hiçbir şey yok herşey Allah'tan. Ama bundan sonrası için en azından sebeplerini araştırmak için bazı testler yaptırılmalı.Bende öyle ağlayarak çıktım zaten mahvoldum duyunca ve bu. Benim ilk değil için ikinci hamileliğim öbürü düştü buda mi öldü bilmiyorm napicami şaştım bı akıl verin
Korunmayı ne zaman bıraktınız
geçmiş olsun. ben de geçen hafta kürtaj oldum. ilk gebeliğimdi sizin de ilk mi?Çok geçmiş olsun. 5 gün önce aynı şeyi ben de yaşadım 8+5te kontrole gittiğimizde birkaç gün önce kalbinin durduğunu söylediler. Ve ben 6. Haftadan itibaren tam üç kere kalp atışlarını duymuştum. Ve tabi malesef kürtaj oldum. Umarım seninki böyle olmaz ama olursa da yapabileceğimiz hiçbir şey yok herşey Allah'tan. Ama bundan sonrası için en azından sebeplerini araştırmak için bazı testler yaptırılmalı.
Evet ilkti. Bugün tam bı hafta oldu.geçmiş olsun. ben de geçen hafta kürtaj oldum. ilk gebeliğimdi sizin de ilk mi?
yok pko yok. ama sol yumurtalıkta kist varmış. adet düzensizliğim yokturEvet ilkti. Bugün tam bı hafta oldu.
Sende de pko var mı canım?
İyi en azından o derdin yok. Peki şimdi ne yapmayı dusunuyosun ve doktorun herhangi bişey tavsiye etti mi?yok pko yok. ama sol yumurtalıkta kist varmış. adet düzensizliğim yoktur
yok sadece ilk adetinden sonra kontrole gel dedi. her hangi bir test falan yaptır demedi. ben de ne yapacağımı bilmşyorumİyi en azından o derdin yok. Peki şimdi ne yapmayı dusunuyosun ve doktorun herhangi bişey tavsiye etti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?