- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 26
- Konu Sahibi Prenses357
-
Canm benim bende sen gibi dusunuyodm hep . Hiç.olmucak gibi geliyor ama anladım ki gerçekten onun bı zamanı var varmış hiç acele etmeye gerek yokmuş. Bende 2 senelik evliyim 1 sene önce bende kürtaj oldum şimdi hamileym benm tam bir sene sürdü . O süreçte kendimi yedim bitirdim ama keşke yemeseymjsim bı anda kendiliğinden geliverdi. Emin ol nasipten öte bişey yok . Rahat ol seninde bı vaktin vardır elbetKürtaj olalım 7 ay oldu ama hala hamile kalamadim sürekli sorunlar çıkıyor hastaneye gitmeye korkuyorum artik ama bi bebegimiz olsun istiyoruz evliligim 1 yıl 4 ay olucak çok değil belki başkalarına göre ama insan dayanamıyor bazen cunku etrafımda benden önce evlenen benden sonra evelenenler hamile kaldı dogum yaptılar ve allah bagislasin bebeklerini ama napim çocukları çok seviyorum :-(
Canm benim bende sen gibi dusunuyodm hep . Hiç.olmucak gibi geliyor ama anladım ki gerçekten onun bı zamanı var varmış hiç acele etmeye gerek yokmuş. Bende 2 senelik evliyim 1 sene önce bende kürtaj oldum şimdi hamileym benm tam bir sene sürdü . O süreçte kendimi yedim bitirdim ama keşke yemeseymjsim bı anda kendiliğinden geliverdi. Emin ol nasipten öte bişey yok . Rahat ol seninde bı vaktin vardır elbet
2 yıl 2 aylık evliyim . 1 Yılı geçti kürtajın üstünden . Mantıklı olarak 6 aydır deniyoruz hala tutmadı . Bu ayda adet kapıda . Çok üzülüyor ve yıpranıyor insanİnşallah rabbim hepinizin gönlüne göre versin ama çok zor arkadaşlar ya rabbim sesimizi duysun en kısa zamanda hepimize versin insallah eşimde bende çok istiyoruz sürekli hayalini kurup duruyoruz bazen o kadar daraliyorum ki anlatamam sonra rabbime siginiyorum diyorumki kendi kendime sabrin sonu selamettir inşallah rabbim en kısa zamanda bizlere verir
Bugün iki aylık olmuştu kalp atışları duymaya gittim ki bebeğin ölmüş dediler. Kızlar mahvoldum ben bittim sana teselli verdim daha bugün ve ben kendim kaybettim bebeğmi dayanamiyormmYaa insallah cnm bnm ama insan dayanamıyor olsun ıstiyor bi an önce vakit kaybediyorum zannediyorum gercekten zaten kurtajdan sonra psikoloji olarak baya çöktüm şimdi kaç aylık hamilesin allah bagislasin sana bebisini sağ salim kucağına almayı nasip etsin banada dua et nolur
emin misin canım daha önce duyuldu mu kalp atışı ? ablamın 9. haftada yengemin 10. haftada duyuldu kalp atışı ?Bugün iki aylık olmuştu kalp atışları duymaya gittim ki bebeğin ölmüş dediler. Kızlar mahvoldum ben bittim sana teselli verdim daha bugün ve ben kendim kaybettim bebeğmi dayanamiyormm
Yok daha hiç duymadıkemin misin canım daha önce duyuldu mu kalp atışı ? ablamın 9. haftada yengemin 10. haftada duyuldu kalp atışı ?
başka dr a da bi git bence makineden makineye değişiyor belkide geç döllenmedir neden hemen ölmüş dediler ki , mesela yengemin geç döllenme idi bence bekle başka dr a gitYok daha hiç duymadık
2 yıl 2 aylık evliyim . 1 Yılı geçti kürtajın üstünden . Mantıklı olarak 6 aydır deniyoruz hala tutmadı . Bu ayda adet kapıda . Çok üzülüyor ve yıpranıyor insan
Bugün iki aylık olmuştu kalp atışları duymaya gittim ki bebeğin ölmüş dediler. Kızlar mahvoldum ben bittim sana teselli verdim daha bugün ve ben kendim kaybettim bebeğmi dayanamiyormm
Başka doktora gittim oda aynı şeyi dedik ama istersen 4 gün daha bekle dedi beklicem cumartesiye kadr bakalımbaşka dr a da bi git bence makineden makineye değişiyor belkide geç döllenmedir neden hemen ölmüş dediler ki , mesela yengemin geç döllenme idi bence bekle başka dr a gitumarım seninledir Allah yardımcın olsun
Bende öyle ağlayarak çıktım zaten mahvoldum duyunca ve bu. Benim ilk değil için ikinci hamileliğim öbürü düştü buda mi öldü bilmiyorm napicami şaştım bı akıl verinCanım yaa benimki gibi benimkide 9 haftalikti gelismemisti kalp atisini duymaya gittim basimdan asagi kaynar sular döküldü ne desek boş için içini yiyor simdi biliyorum ve asla unutamiyorsun her konusu acildiginda hala ilk gunki gibi hickira hickira aglayasin geliyor ama ezanda okunuyor şimdi ezanlar yüzü hürmetine rabbim sana unutturacak sevinc yasatsin insallah hemen ardindan tekrardan hamile kalirsin insallah rabbim hepimize versin insallah napalim demek ki hakkimizda hayirlisi böyleymiş en iyisini rabbim bilir diyoruz baskada hafifleticek bişey yok allah yar ve yardimcin olsun rabbim sabır versin cnm bnm inan çok üzüldüm seni cok iyi anlıyorum yaşadım aynisini ve doktorun odasından hickira hickira ağlaya ağlaya ciktim düşününce bile cok zor rabbim hic kimseye bir daha yasatmasin :-(
Bende öyle ağlayarak çıktım zaten mahvoldum duyunca ve bu. Benim ilk değil için ikinci hamileliğim öbürü düştü buda mi öldü bilmiyorm napicami şaştım bı akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?