Kürtajdan kaç ay sonra hamile kalabildiniz

kdrayn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
353
87
13
24
Mrb arkadaşlar Kasım ayinda kürtaj olmuştum doktor korunmana gerek yok demisti ilk adetimi gördükten sonra denemeye başladım ama hamile kalamiyorum eşimde varikosel varmış evlenmeden önce amaliyat olmuş amaliyati olalı 2 sene filan oldu siperim hareketsizligi vardı ondan kaynaklı olmama ihtimali varmıdir yumurtlamam oluyor adetlerim düzenli artık anlam veremiyorum

Büyük ihtimal eşinden kaynaklıdır sperm hareketsizliğinde zor bir durum gebelik oluşması tabi. Ama yinede yumurtlama döneminde sen hep dene umarım tez vakitte güzel haber alırsın

Merhaba 2023 kasım ayında kürtaj oldum 2024 nisan da tekrar hamile ksldım yani yaklaşık 6 ay sonra.

Merhaba 2023 kasım ayında kürtaj oldum 2024 nisan da tekrar hamile ksldım yani yaklaşık 6 ay sonra.
6 ay boyunca hep denemismiydiniz yoksa ara verdiniz mi ve kürtaji neyden kaynaklı olmustunuz acaba

Hayır hep denedik ara vermedik hiç. Kanamam oldu düşük oluyordu tamamen kürtajla temizlediler
Anladım bilginiz için teşekkür ederim Geçmiş olsun sonraki hamileliğiniz sağlıklı devam etti mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…