• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan kaç ay sonra hamile kalabildiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi kdrayn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kdrayn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
351
86
13
24
Mrb arkadaşlar Kasım ayinda kürtaj olmuştum doktor korunmana gerek yok demisti ilk adetimi gördükten sonra denemeye başladım ama hamile kalamiyorum eşimde varikosel varmış evlenmeden önce amaliyat olmuş amaliyati olalı 2 sene filan oldu siperim hareketsizligi vardı ondan kaynaklı olmama ihtimali varmıdir yumurtlamam oluyor adetlerim düzenli artık anlam veremiyorum 🤷

Mrb arkadaşlar Kasım ayinda kürtaj olmuştum doktor korunmana gerek yok demisti ilk adetimi gördükten sonra denemeye başladım ama hamile kalamiyorum eşimde varikosel varmış evlenmeden önce amaliyat olmuş amaliyati olalı 2 sene filan oldu siperim hareketsizligi vardı ondan kaynaklı olmama ihtimali varmıdir yumurtlamam oluyor adetlerim düzenli artık anlam veremiyorum 🤷
Büyük ihtimal eşinden kaynaklıdır sperm hareketsizliğinde zor bir durum gebelik oluşması tabi. Ama yinede yumurtlama döneminde sen hep dene umarım tez vakitte güzel haber alırsın 🙏

Merhaba 2023 kasım ayında kürtaj oldum 2024 nisan da tekrar hamile ksldım yani yaklaşık 6 ay sonra.

Back