kurtajdan hemen sonra gebelik

aysunnedim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
74
38
30
Merhaba arkadaşlar benim iki acı kaybım oldu biri 2011 yılında biride 2014 ekim ayı ilk gebeligimde herşey normal gidiyordu benim bildiğim kadar ama öyle degilmis 5aylık dogum yaptım ama yavrum 2saat yaşadı ve bebeğimi kaybetim 3yıl aradan yyine hamile kaldım taktir ilâhî 3 aylık yine kaybetim bebeğimi kalbi durmuş Allah'ım okadar yuce büyük ki kurtajdan 10gun sonra hamile kalmışım birde ikiz demek istediler ama değilmiş şuan Rabbime binlerce şükür 32+2 haftalıgız Allah'ım inşallah kucağıma aldıgım günü gösterir not:kurtajdan sonra hamile kalamuyorum psiholojisine kapılmayın verende Allah alanda nasip ederse oluyor ben buna inanıyorum Allaha emanet olun

kaybin içinu uüzüldüm inşallah sağsalim bebisini kucaklarsin . hic aaraştırma yapilmadanmi hamileliğin devam etti

Amin inşallah evet araştırma dık herşey Güzel gidiyor allahı "ma şükür pazartesi nasipse dr dayım bakalım ne diyecek

benimde 1 boş 3 düsügüm var kanimda pıhtilaşma olduğunu söylediler Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve acı suyla sınaması n

Amin inşallah cnm.suan Danimarka'da yım 3hafta önce kan verdim iki kaybından bahsetim kanda ne cikacakt bilmem yakın takibe alicaz dediler ama çok şükür hic sorunum olmadı inşallah sag salim kucağıma alırım allahım tum yuvaları bebek sesiyle çınlatsın bebegine inşallah allahım uzun Sağlıklı ömür nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…