- 10 Şubat 2024
- 192
- 86
- 18
- Konu Sahibi maysahanim
-
Bende geçen yıl eylül de kürtaj oldum kalp atışı duymadık Ekim'de hamile kaldım şuan 8 buçuk aylık oğlum var. Doktordan doktora değişen durum kimi bekle diyor kime beklemeye gerek yok diyor.Arkadaşlar. Ben pazartesi kürtaj oldum kanamada hafif oldu bitti , kürtaj eden doktor hemen hamile kalabilirsin dedi kendı gelininde ayni durumda oldugunu sonrada hemen saglikli 3 tane gebelik gecirdigini soyledı ,usg yapip anlayanda o’du , kürtajdan hemen sonra kalinti varmi diye baska doktora usg yaptirdik oda temiz dedi onumzdeki pazarteside kontrola gel ve 1 regl sonrasi hamile kalabilirsin dedı. Bende internette araştirdim 3 ay bekleyipde yeniden düşürende cok bebeğni usg sonrasi her sey normal ise hemen hamile kalmak istiyorum. Ama şimdi oyle olupta hamile kalanlarin durumunuda merak ediyorum.
Benim arkadaşım da 10 haftalik hamileydi kaybetti kürtaj oldu sonra hemen hamile kaldı suan kizi 3 yaşına girecekArkadaşlar. Ben pazartesi kürtaj oldum kanamada hafif oldu bitti , kürtaj eden doktor hemen hamile kalabilirsin dedi kendı gelininde ayni durumda oldugunu sonrada hemen saglikli 3 tane gebelik gecirdigini soyledı ,usg yapip anlayanda o’du , kürtajdan hemen sonra kalinti varmi diye baska doktora usg yaptirdik oda temiz dedi onumzdeki pazarteside kontrola gel ve 1 regl sonrasi hamile kalabilirsin dedı. Bende internette araştirdim 3 ay bekleyipde yeniden düşürende cok bebeğni usg sonrasi her sey normal ise hemen hamile kalmak istiyorum. Ama şimdi oyle olupta hamile kalanlarin durumunuda merak ediyorum.
Ay ne güzel rabbim sağlikli uzun bir ömür versin inşallah darisi başimaBende geçen yıl eylül de kürtaj oldum kalp atışı duymadık Ekim'de hamile kaldım şuan 8 buçuk aylık oğlum var. Doktordan doktora değişen durum kimi bekle diyor kime beklemeye gerek yok diyor.
Cok umut oldunuz teşekkür ederim bilgi icin. Rabbim uzun ömür versin banada nasip etsin sağlikli bir şekilde hamilelik gecirmek kucağima almakBenim arkadaşım da 10 haftalik hamileydi kaybetti kürtaj oldu sonra hemen hamile kaldı suan kizi 3 yaşına girecek
Amin inşallah hayırlısı ile Rabbim hayırlı vakitte nasip etsinAy ne güzel rabbim sağlikli uzun bir ömür versin inşallah darisi başima
Bende dün kürtaj oldum gerçekten zor bi durum ama şuanda kalmayı düşünmüyorum dr bana kalabilirsin dedi ama be in sanki hazır değilim bence 2 adet geçmesi daha iyi olacak rahim dinlensin iyice temizlensin tabi bu benim fikrim ama hamille kalırsan haber etBende ayni durumdayim bir hafta once kurtaj oldum 9.5 haftalik bos gebelikdi hemen kalmak istiyorum ama normalde cok zor gebe kalan birisiyim bu kurtajdan sonra cok beklermiyim yine gec gebe kalirmiyim cok uzgunum
Yani bugun kan verdim kurtajin 23. Gunu deger 20 cikdi gouslerimde dolgunluk var ve kokulara hassasiyetim var onceki hamilelikdenmi kalma anlayamiyorum onuc gun once kan vermisdim 480 falandi bukdar zaman gecdi hala sifirlanmadimi yoksa yenidenmj kaldim acaba merak icindeyim alllah sanada hemen nasip etsin canimBende dün kürtaj oldum gerçekten zor bi durum ama şuanda kalmayı düşünmüyorum dr bana kalabilirsin dedi ama be in sanki hazır değilim bence 2 adet geçmesi daha iyi olacak rahim dinlensin iyice temizlensin tabi bu benim fikrim ama hamille kalırsan haber et
Kürtajdan nekadar sonra hamile kaldı arkadaşınızBenim arkadaşım da 10 haftalik hamileydi kaybetti kürtaj oldu sonra hemen hamile kaldı suan kizi 3 yaşına girecek
Canım benim bu kurtajdan hemen sonra hiç adet görmeden mi hamile kaldınız?Yani bugun kan verdim kurtajin 23. Gunu deger 20 cikdi gouslerimde dolgunluk var ve kokulara hassasiyetim var onceki hamilelikdenmi kalma anlayamiyorum onuc gun once kan vermisdim 480 falandi bukdar zaman gecdi hala sifirlanmadimi yoksa yenidenmj kaldim acaba merak icindeyim alllah sanada hemen nasip etsin canim
Ben boş gebelikten tam 1 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrenmiştim, çok şükür sağlıklı. Boş gebelik genelde ilk gebeliklerde olur demişti doktorumArkadaşlar ben 9 haftalık boş gebelik geçirdim. Doktor beklemene gerek yok dedi. Kürtajdan 2 hafta sonra korunma dedi folik asit ve Aspirin yazdı bunlara da 2 kürtajdan 2 hafta sonra basla dedi şimdi karnım hamileliğimin ilk haftaları gibi ağrıyor tekrar boş gebelik yada sağlıksız bir gebelik geçirmekten korkuyorum. Daha kürtaj olalı 28 gün oldu.bu durumu yaşayan var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?