• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan hemen sonra doğum kontrol hapı kullanan varmıııı?????

vuslatberra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
5
0
36
Kayseri
Merhaba.ben aranıza yeni katıldım.bundan 2 yıl önce 7.haftada bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.kürtajdan hemen sonra doktorum rahim içi yapışmasını önler diye o ay doğum kontrol hapı kullanmamı istedi.sonrasında adetlerim falan normaldi.başka doktorlarda bunun doğru olduğunu söyledi.ama benim içimde bir şüphe kaldı.benzer durumu yaşayıp gebe kalabilen arkadaş varmı???paylaşırsanız çok sevinirim

canim ben rahim ici yapismasin diye degil esim cocuk istmdigi icin kurtajdan sonra kullanmistim 2 ay snra biraktim
1 ay sonra hamile kaldim ama bebegimi yine kaybettim. simdi tekrar hamileyim ve cok korkuyorum

ya paylaşımın için çok teşekkür ederim.tekrar gebe kalabilmiş olman benim kafamdaki tüm şüpheyi sildi.içim rahatladı.Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah....

ben de bebeğimi kaybettim 8. haftamdayım, pazartesi kürtaja gidicem arkadaşım ama kesinlikle hap kullanmayı düşünmüyorum. Zaten doktorum da önermedi hiç bişey, korunma süresi de vermedi istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi.

bende hap kullanmani kesinlikle tavsiye etmiyorum eger illa kullanicam diyorsan hapi biraktiktan sonra 3 ay bekle
ben 1 ay bekledim yumurtalarimda sorun cikti dollenme hatasi olmus dedi dr. bebegimi kaybettim.
elbette nasibi yokmus ama belki kullanmasam bir sorun yasamayacaktik.
ben son bebekten sonra sadece prezarvatif kullandirdim en guvenlisi o kadinlar icin 3 ay gecti 4. ayda korunmayi biraktik ve bebegim
cok bekletmedi bu arada sana kuru inciri oneririm birde sogan suyunu yapmistim ben gunde 2 kere 10 gun yapin diyorlar ama
ben gunde 1 kere 5 gun yaptim sonra nedense sancilarim basladi biraktim sonrada kuru incir yedim hep
cok ise yaradi adet dongulerim 28 gunde birken 24 gune dustu.
bu 3 ay bos durma yani canim bu arada folic asitede mutlaka basla
Allah bebegine kisa zamanda kavustursun insallah.

Back