- 4 Temmuz 2023
- 3
- 0
- 32
- Konu Sahibi huma275378
Merhaba arkadaşlar, 30 gün önce 8 haftalık gebeliğim kalbi durduğu için zorunlu olarak sonlandırıldı.ilk gebeliğimdi ve ileri seviye pcos hastası olarak hiç beklemediğim bir durumdu. öğrendiğimde ağır bir grip geçirdiğim için 2 kutu antibiyotik kullanmış ve 5 haftalık gebeydim.çok korkmuştum kan testlerimde tsh değerim 100ün üzerindeydi ve gebelerde max kabul edilebilir değer 2.5 miş. Hemen tedaviye başlandı ancak tiroid sebebiyle 8. Haftada kalbi durdu bu sebeple vakumlu kürtaj ile sonlandırıldı.bugün tuhaf bir şey oldu ve evdeki köpeğim hiç adeti olmadığı halde üstümde yatıp uyumaya başladı. Önceki gebeliğimdede böyle yapıyordu dişi olduğu için hisseder demişlerdi ve son hafta yatmayı bırakmıştı meğer bebeğin kalbi durmuş. Velhasıl hiçbir belirti yada şüphem yokken sırf köpeğim inatla üstümde yattığı için test yaptım ve silik çift çizgiyi gördüm. Eşim çok heyecanlandığı için hemen kan vermeye gittik ve beta hcg 194 çıktı. Doktora yarın görünebileceğim ama heyecan ve stresten uyuyamayıp sürekli forumları okuyorum . Kürtaj sonrası değerlerim sıfırlandı mı bakmadılar ama 1 hafta sonra ultrasonla detaylı bakılıp rahmin tamamen temizlendiğini söylemişlerdi.acaba hamile miyim yoksa önceki gebelikten kalma bir değer midir 31 yaşındayım ve 17 yaşımdan beri pcos yüzünden çocuk sahibi olamayacağımı onlarca doktordan dinledim sonra benim için bir mucize oldu ve kaybettim bu arada tiroid tedavim devam ediyor ancak hala normal seviyelerde değil malesef gebelik olsa dahi tekrar kaybetmekten korkuyorum. Bu durumu yaşayanınız var mı?