- 20 Mayıs 2015
- 95
- 7
- 40
-
- Konu Sahibi sevcankubra
kürtajdan hemen sonra hamile olan insan sayısı aşırı fazla..bir önceki düştü diye korkma..Rabbim ömür versin..bende 28 mayıs 2014 de kürtaj oldum korkularım yüzünden aşırı dikkat etmem sebebiyle 9 ay sonra hamile kaldım..Arkadaslar merhaba tam iki ay once bebegimn kalp atislari olusmadi die kendilignden dustu bebegim kalp atisi hic alinmadi yani bugun doktora gttm gitme sebebbm kurtajdan sonra hic adet olmadim ultrasondan bakti hamilesin dedi 5 haftalik kalp atisi olmayipda dusuk yapip tekrar hamile kalanlar ayni sorun oldumu tekrar bole bi problem yasayan varmi ? Lutfen yorumlarnzi bkliorm
Kurtakdan sonra bebegin ayagi icerde derler ama korkuyorm iste ya yine ayni sorun olurmi diekürtajdan hemen sonra hamile olan insan sayısı aşırı fazla..bir önceki düştü diye korkma..Rabbim ömür versin..bende 28 mayıs 2014 de kürtaj oldum korkularım yüzünden aşırı dikkat etmem sebebiyle 9 ay sonra hamile kaldım..
kürtaj olan herkes bebek doğana kadar aynı korkuları yaşıyor merak etme bende hala devam ediyor..Kurtakdan sonra bebegin ayagi icerde derler ama korkuyorm iste ya yine ayni sorun olurmi die
Aspirin kanı sulandır mıyor mu? Neden içmesini tavsiye ettiniz?yenıden olması çok dusuk bır ıhtımaal ama aspırın ıcebılırsınız doktorunuza danısarak gebelıgınız hayırlı olsun
ewet kanı sulandırıyor gebelık surecınde pıhtılaşma testlerını yaptırabılır eger bır mutasyon varsa dusugun sebebı olabılır benım de dusuklerım var clexane ıgne kullanıyorum su anda bu tarz 7 10 haftalık bebek kayıplarında genelde pıhtılaşma sorunu cıkıor daha kucuklerde ıse genetıkAspirin kanı sulandır mıyor mu? Neden içmesini tavsiye ettiniz?
sevcankubra Güzel şeyler düşünün, güzel şeyler olsun inşallah.
Teşekkürler. Rabbim hepinizin bebeklerini korusun inşallah. Sağlıklı yavrular, kolay doğumlar diliyorum hepinize.ewet kanı sulandırıyor gebelık surecınde pıhtılaşma testlerını yaptırabılır eger bır mutasyon varsa dusugun sebebı olabılır benım de dusuklerım var clexane ıgne kullanıyorum su anda bu tarz 7 10 haftalık bebek kayıplarında genelde pıhtılaşma sorunu cıkıor daha kucuklerde ıse genetık
sagolun ınsallah oyle olur kavusuruzTeşekkürler. Rabbim hepinizin bebeklerini korusun inşallah. Sağlıklı yavrular, kolay doğumlar diliyorum hepinize.