- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
6. haftada kalbi atan bebeğe nasıl kan pıhtısı diyebiliyorsunuz şaşırıyorum başka şekilde teselli verin başka şekilde yaptığını haklı çıakrtmaya çalışın....Kürtaj 10 haftadan önce yasalsa bunun bir nedeni var. O henuz baska bir canli degil senin kanin. Kiz cinayet işlemiş gibi yorumlar yazmayin. Güle oynaya yapmamistir herhalde. Birine guvenmek hangi yuzyildan beri suc oldu bunu düşünüyorum. Biraz fevri hareket edilmis ama eski mustakbel damat da sinirlari zorlamis. Ne demek arkadasim arkadasi mi kalmamis eski karisina varana kadar. Guzelim bunu yasayan ne ilk insansin ne de son. Hersey insanlar icin diye cok dogru bir klişe var. Bugun burada senin elestirenler yarin ayni hataya duserler. Basina gelmedikce ahkam kesmek cok kolay. O adam ona buna seni suclu gosteriyor cunku vicdani rahat degil vicdan rahatlatiyor. Tanrinin yerinde olsam gunahi onun hanesine yazardim valla. Adil olmak lazim.
cevabı kendi mesajınızın içinde saklı...Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz hafta Cuma günü kürtaj oldum... Çok kötü durumdayım... Nedeni ise, evleneceğim adamın eski eşini hayatından çıkaramaması... Düğünümüze 4 gün vardı.. Bebek mi o mu dedim ve "o benim arkadaşım, dostum, 12 yıl önce olan bir şey alakası yok" dedi... bizim 8 aylık ilişkimiz vardı, hep sorun eski ilişkilerdi.. Hatam şu, neden ayrılmadım, ama seviyordum işte... Bir bebeği de bu şekilde büyütmekten çok korktum.. Kürtajım çok kötü geçti, ardından 3 saat kadar uyutuldum, çığlık çığlığa bağırdım ardından... ve o kişi, annesinin tansiyonu yükseldiği için beni bırakıp gitti, arkadaşlarımıza da bu bebeği çok istediğini, benim aldırmak istediğimi, beni görmenin ona acı verdiğini söylemiş.. Evet ben aldırdım çünkü eski eşini silemeyen bir kocam olacaktı... Şu an ise bebeğimi aldırdığım için çok pişmanım. Psikolojik destek alıyorum ama yapamıyorum, öldürmek istiyorum kendimi de bazen... işin içinden çıkamıyorum, doğru karar mı verdim bilemiyorum... ama son pişmanlık fayda etmiyor...
insan Ölümüne bakışınız bu mu ? bir çocuk aldırmak olarak mı yazıyorsunuz ? o kadar sıradan mı ? konu sahibinin üstüne gitmeyi doğru bulmuyorum evet ama cinayeti de onaylamıyorum . kaç Yaşında insanlar korunmayı bilecek .
Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz hafta Cuma günü kürtaj oldum... Çok kötü durumdayım... Nedeni ise, evleneceğim adamın eski eşini hayatından çıkaramaması... Düğünümüze 4 gün vardı.. Bebek mi o mu dedim ve "o benim arkadaşım, dostum, 12 yıl önce olan bir şey alakası yok" dedi... bizim 8 aylık ilişkimiz vardı, hep sorun eski ilişkilerdi.. Hatam şu, neden ayrılmadım, ama seviyordum işte... Bir bebeği de bu şekilde büyütmekten çok korktum.. Kürtajım çok kötü geçti, ardından 3 saat kadar uyutuldum, çığlık çığlığa bağırdım ardından... ve o kişi, annesinin tansiyonu yükseldiği için beni bırakıp gitti, arkadaşlarımıza da bu bebeği çok istediğini, benim aldırmak istediğimi, beni görmenin ona acı verdiğini söylemiş.. Evet ben aldırdım çünkü eski eşini silemeyen bir kocam olacaktı... Şu an ise bebeğimi aldırdığım için çok pişmanım. Psikolojik destek alıyorum ama yapamıyorum, öldürmek istiyorum kendimi de bazen... işin içinden çıkamıyorum, doğru karar mı verdim bilemiyorum... ama son pişmanlık fayda etmiyor...
moraliniz bozukken yorum yapmak istemiyorum üzüldüm halinize zaten kürtaj başlı başına bir psikolojik travma ama...
rabbimin gücüne gitmesin Keyif niyetine çocuk yapıp sonra onu aldıran yada ne bileyim doğurup çöpe atanların bebeği olurken benim ve benim gibi evladım olsun diye yanıp tutuşanların niye bebeği olmaz derdim bu sadece...
Hiç çocuk doğurdunuz mu? Ultrasonda 10 haftalık Bebeğin hareketlerini,elini,kolunu gördünüz mü? Görseydiniz canlı değil demezdiniz.Kürtaj 10 haftadan önce yasalsa bunun bir nedeni var. O henuz baska bir canli degil senin kanin. Kiz cinayet işlemiş gibi yorumlar yazmayin. Güle oynaya yapmamistir herhalde. Birine guvenmek hangi yuzyildan beri suc oldu bunu düşünüyorum. Biraz fevri hareket edilmis ama eski mustakbel damat da sinirlari zorlamis. Ne demek arkadasim arkadasi mi kalmamis eski karisina varana kadar. Guzelim bunu yasayan ne ilk insansin ne de son. Hersey insanlar icin diye cok dogru bir klişe var. Bugun burada senin elestirenler yarin ayni hataya duserler. Basina gelmedikce ahkam kesmek cok kolay. O adam ona buna seni suclu gosteriyor cunku vicdani rahat degil vicdan rahatlatiyor. Tanrinin yerinde olsam gunahi onun hanesine yazardim valla. Adil olmak lazim.
moraliniz bozukken yorum yapmak istemiyorum üzüldüm halinize zaten kürtaj başlı başına bir psikolojik travma ama...
rabbimin gücüne gitmesin Keyif niyetine çocuk yapıp sonra onu aldıran yada ne bileyim doğurup çöpe atanların bebeği olurken benim ve benim gibi evladım olsun diye yanıp tutuşanların niye bebeği olmaz derdim bu sadece...
aynen canım neden biz böyle dört gözle beklerken bazıları zevk için bir cana kıyarlarAynı düşüncedeyim.Konu sahibine yorum yapmak istemiyorum olan olmuş.Söylenecek çooooookkk şeyim var ama demek istemiyorum.Derdi kendine yeter zaten Allah affetsin onu ve yardımcısı olsun.Ama bende böyle vakaları duyunca nedenn nedenn demekten alamıyorum kendimi..
aynen canım neden biz böyle dört gözle beklerken bazıları zevk için bir cana kıyarlar