Kürtaj

Konu sahibi gelmişsin sorulara cevap verir misin? Sevgilinden ayrıldın mı?
Eski eşten çocuk var mıydı?

Merhaba,

Öncelikle cundagg vikidedi deryaderya darkparadise arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Pek çok arkadaşım destek olmuş, çok sağolun, tek tek yazmaktansa "beğen" tuşuna bastım.. Sizler beni gerçekten çok rahatlattınız. Hiç birimiz aynı değiliz, farklılıkları kabul etmemiz gerekiyor. Ben kürtaja karşı olanları kabul ederek, cesaretimi toplayıp buraya yazdım. Farklı olduğum kişilere nasıl saygı duyduysam, onların da bana saygı duymasını isterdim. Çünkü saygısızlıkta, kişiyi aşağılamak da bir günah...

Ben yaptığımın farkındayım... Sorularınıza geleyim, hayır o adamın çocuğu yok bildiğim kadarıyla. Eski eşi y.dışında yaşıyor, evli değil fakat iki çocuğu var. Buraya da tepki gelir ama y.dışında bu sıkça rastlanır bir şey... Yani herkesin özeline saygısı var, illaha devletten resmi kayıda gerek yok. Çünkü herkes ne olduğunu biliyor.

Ayrıca tabiiki burada tüm detayı anlatmaya ne benim zamanım yeter, ne de sizin okumaya. Zaten bir kalp rahatsızlığım var, mesajı okuduktan sonra kötüleşmiştim ve hastanedeydim.. O nedenle cevap veremedim..

Destek olan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim, Allah'tan af dilerken, sizin için de güzel bir hayat olması için dua edeceğim..

Malesef ıcınızı rahatlatacak ve sizi haklı gorecek bır cumle dahi kuramıyorum.
Yazık..

yurtdışındaki herşey normal peki sevgilinizin eski eşiyle dostane konuşmasımı normal gelmedide size gittiniz canınızdan bir parçaya kıydınız onu böyle bir mevzuya konu yaptınız....sizde sevgilinizin özeline saygı duysaydınız. mesala...

bu kaıdn kurtaj oldu,gunah etti,cinayte işledi,ay hepinizin hiçbir gunahı yok,tertemızısınız,bırıne yaptığınız bır gunahta onun hayatını katılı olursunuz,yetişremıdığınız bir çocuğunun da hayatının katılı olurusnuz,konu sahıbı çok geçmiş olsun,yaptığından hiç bir anormallık görmedim

kardeş demekki sen de bu adamı sevmedin ki onun çocuğunu aldırdın .
Üzülmen neyi değiştirecek .
Ben senin yerinde olsam (bu lafı sevmem ama)ayrılırdım o adamdan ileriye bakardım.

L ladyg umarım güzel bi hayat seni bekliyordur.Allah yardımcın olsun .. Zor zamanlar yaşıyorsun ama unutma kötü olan hiçbirşey sonsuza kadar sürmez.Topla kendini , herşeyin güzel olacağına inan ve kendini yıpratma..

insan Ölümüne bakışınız bu mu ? bir çocuk aldırmak olarak mı yazıyorsunuz ? o kadar sıradan mı ? konu sahibinin üstüne gitmeyi doğru bulmuyorum evet ama cinayeti de onaylamıyorum . kaç Yaşında insanlar korunmayı bilecek .

içerde parçalanıyor canım . ve pensden kaçıyor bebek . kalp atımları hızlanıyor . canlı Öldürmek nasıl kolaylaştırılıyor . özgürlük adı altında ..

ben 2 yaşındaki çocuğuna bakamadığı için çocuğunu Öldüren anneyi onaylamayıp kürtaja hal diyenleri anlayamıyorum . ne farkı var ikisi de canlı ? ikisi de savunmasız ? bir tecavüz olsa anlayacağım ama diğer türlü bunu normal karşılamasını insanlara dayatmak niye ? her insan öldürene var mı bu anlayışınız ? kürtajı bu kadar gözünüze normal Gösteren nedir ? gerçekten bir taneniz açıklasın merak ediyorum .

Konu sahibini asalım o zaman.

Bebek yasal zamanından önce alındı ise üzülme...
Kim ne derse desin, kürtaj karşıtları isterlerse beni tefe koyup çalsın.. Sıkıyorsa kendileri nikahsız ve evlilik dışı bir bebeği büyütsün bakalım. Burada kuru-sıkı atmak hep kolay olmuştur...
O adamdan da ayrılmışsınız en doğru karar, tebrik ediyorum.
Psikolojik durumunuza çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda yaralarınız sararsınız. Lütfen kendinizi burada yazılan olumsuz yorumları okuyup üzmeyin..

5 haftalikken kalbi atmaya baslayan.....
Neyse yazmayacagim suan yapacaginiz en mantikli sey o adami bir daha gormemek unutmak...

Ben bu konuyu açmakla doğru bir karar aldığımı anladım. Herkese teşekkür ederim. Allah hepimizin günahlarını affetsin...

ben kürtajı tamamen kişisel buluyorum,ve hiçbir kadının da (içi kötü olan nadir olanlar hariç) keyfi için bebeğine kıyacağını veya doğum kontrol yöntemi olarak kullanacağını düşünmüyorum..
bence önemli durum kürtaj olmuş olması değil,sevgilisine kızıp,gidip kürtaj olup sonra da pişman olması..yani bir anlık öfke veya kıskançlıkla bunu yapmış olması...
yurt dışında yaşayan,demek ki yüz yüze görüşmediği eski eşi nasıl bu derece yani bebeğinden vazgeçem dercesinde kıskandı da kürtaj oldu aklım almıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…