Kürtaj

kadınlarımıza noluyor boyle ya
yok netden erkek bulurlar
yok bosanıp nıkahsız yasayalım resmı nıkah yasaklansın derler
yok nısanlısından hamıle kalır
kadın kendıne deger vermezse kım deger verrır yahu

o kadar sacma sapan bişeyki bu anlattığınız bebek yapmak bu kadar kolay mı yaa yapacak adamı buldum tamam bebek yaparım sonra bu adam oolmaaazzz cartı var curtu var bebeği öldüreyim bumu yani kusura bakma ama acınacak durumdasın ama ilişkiden dolayı değil o günahsız cana kıyabilecek kadar cani olduğun için ayrıca rabbim biliyo işte o da senin sınavındı kaldın o sınavdan.... yazık

Aynı gün kürtaj olmuşuz,tek farkla benim meleğimin kalbi durdu ve ben gözyaşlarıyla uğurladım onu.
Sağlıklı olsaydı,yaşama tutunabilseydi 2 aylık olacaktı karnımda...
Keşke kıymasaydınız yavrunuza
Şu an o günü tekrar yaşadım ve bu satırları ağlayarak yazıyorum ,anne olmaya hazırlanırken bir meleğin annesi olmak zorunda kalmak çok zor.Ben isyan etmiyorum neticede Allah verdi Allah aldı inşallah ileride sağlıklı ömrü uzun bir bebeğim olur ve onu kucağıma alabilir ve büyüdüğünü de görebilirim.
Dilerim siz de sizi mutlu edecek biriyle evlenir ve yitirdiğiniz bu mutluluğu yeniden yaşama şansı bulabilirsiniz

kürtaj olup olmamak senin kararın o kısmıyla ilgilenmiyorum.
sayfaları okumaya calıstım ama konu sahıbı konuyu acıp gıtmıs
tek öğrenmek istediğim şey, çocugu var mıydı eski eşinden?

Vurun kahpeye!
Neden yazmiyormus?
Sen olsan bu yorumlar karşısında ne yazarsın?
Aa ama sizler asla öyle tu kaka kızlardan değilsiniz! Asla olmayacaksiniz!
Kız belki kendini balkondan atmıştır. Bunu bilseniz bazilariniz "Ohh olsun kahpeye" demez Mi?
Bence der. Işte o bazıları hakikaten berbat insanlar vesselâm.

Yahu kusura bakmayinda bu durumu normal görüp yok dogursa el ne derdi diye yorum yapanlar yok mu şaşırıyorum birde benim bedenim benim kararım hayır efendim 8 aydır bu sorunlar varsa ve sen tedbidirini 2015 e gelmişken alamamissan bu da bir cana malolmussa bu savunma cahilce ve arsizca geliyor bana.. burada yeni evliler bile fikir almaya çalışıyor bebek için uygun zaman nedir diye.. düğüne 4 gün kala mi aklı başına gelir insanın burda tek cezayı bebek canıyla ödemiş hiç suçu yokken

Neden yazmıyor diyenlere de geçirdin ya ayaküstü bravo. : D

Allah yardımcınız olsun
Belliki şuan pskilojiniz iyi değil burda duycagınız her kötü yorum sizi daha cok etkiler bence biraz kendinizle baş başa kalın

Bu koniya soyle bir goz attiktan sonra kurtaj olmus bebegi merak edip.internetten arastirdim.. Allah im ufak ama eli kolu var ve parcalara ayrilmis.. icerde i ayriliyo disardami anlayamadim.ama bebegin kafasi bi yerde kolu bi yerde.. cok aci dynamadim.agladim.. arkadasim sana diyecek soz bulamiyorum..

Napim Seviyorum asigim... bu kelimelerin arkasina siginip herseyi yapar olduk.. bu duygular bize siniriz yetki vermez..

Keşke konunuzu açmasaydınız çünkü sizi anlayabilecek ancak bir avuç insan burada. Diğerleri vurun kahpeye yapmaya cok meraklı insanlar sadece... Ben bir kadının bir kadını kurtaj kararı yüzünden yadirgamasina tahammül edemiyorum. Aksine bu konuda kadınlar birbirinin hakkını ezdirmemeliydi bana göre. Ben öncelikle o adamdan ayrıldığınız için sizi kutluyorum. Sizi o haldeyken bırakıp giden ve eski ilişkisi size ağır basan bir adamdan ne koca ne de baba olurdu.. Doğup heder olacak bir bireyi dünyaya getirmeyi de ben sağlıklı bir karar olarak bulmuyorum. Sadece keşke korunsaymissiniz diyorum ama yapacak birşey yok olan olmuş. Umarım kendinizi bir an önce toparlayabilirsiniz ve umarım insanlar acinizi anlayabilip fazla uuzerinize gelmezler.Tüm acilarinizi biran önce atlatmanizi diliyorum..

bu çocuğu bir tercih için düşündüyseniz çok kötü bir şey yapmışsınız. sizi yargılamak haddime değil ama bu kadar problem vardı madem neden çocuk için acele ettiniz ki? boşanmış erkeklerle evlenmek daha problemli oluyor. bunu kaldıran var kaldıramayan var. evet sevdiniz ama keşke sevginiz bir çocuğun yaşam hakkını elinden almasaydı. umarım kendinizi toplarsınız ve bir daha böyle bir şey yapmazsınız.

Seviyorum napıyımcılığın acı sonu... Normalde böyle birilerine körü körüne kendi ayaklarıyla sırf seviyorum diye kuyulardan atlayan insanlara fikir bile vermem.Çünkü bunu yanlış bulurum ama kınamıyorum yanlış anlaşılmasın.Ama sizin durumunuza gerçekten üzüldüm.Bebek için daha çok üzüldüm.Allah affetsin.Zaman herşeyin ilacı,eskiye bağımlı biriyle zaten olmazmış bu konudada en hayırlı şey zaten ayrılmanız olmuş.Bir şer ve bir hayrı beraberinde yaşamışsınız.Allah daha iyisini bilir ama kendinizi çok yıpratmayın.Gerekirse psikiyatriden yardım alın.

Merhaba. Hayatta herşey insanlar için. Düşmez kalkmaz bir Allah. Hata maalesef kaçınılmaz olabiliyor bazen. Allahın affı öyle büyük ki gerçekten yürekten af dile tatlım. Büyük bir sorumluluk olurdu bebek. Ülkemizde evlilik dışı bebek dogurmak biraz abes bir durum. Ben de babasız büyüdüm. Zor olurdu. Iyi yapmışsın diyemem. Ama kader. Şimdi toparlanmaya bak. Olan oldu. Hayat sana büyük bir ders verdi tatlım. Dersini alıp hatalar dan uzak durup yeniden yasama başla tatlım. Olaylarin icinde sen vardin sen yasadin bunlari. Artık tecrübe sahibi birisin. Şimdi en iyisini sen bilirsin biz değil. dualarim sen ve senin gibi başı zorda olanlar için işlesin. Sıkma canını tatlım. Herşey i geride bırak. Sevgilinle birlikte zehirli olan tüm sarmasiklarini çöpe at. Bebeğin cennetin gülü oldu. Sen ise hatalarının farkında olan bilinçli hatta daha güçlü bir birey ol e mi güzelim sevgiler

Böyle konuları bence KK'ye açmayın. İnsanın psikolojisi daha çok bozuluyor. Çünkü çok hassas bir konu.
Keyfiyen bir cinayete karşıyım ama olan olduktan sonra sizi kınayıp yermenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
İlk kürtaj yaptıran insan da siz değilsiniz. Tercih sizin tercihinizdir.
Bu saatten sonra yapmanız gereken psikolojik yardım almak ve hayatınıza o adam olmadan devam etmek.
Her şey gönlünüzce olsun.

Bence çocuk istemiyorum-sevmiyorum içerikli ve kürtaj oldum-olmak istiyorum içerikli konular kk ya açılmamali çünkü toplu bir linç girişimi oluyor her seferinde.konu sahipleri daha da beter duruma getirilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…