Kürtaj

Sağolun hepinize.Hepiniz benim iyiliğimi istiyorsunuz biliyorum ancak konunun daha fazla uzamasını istemiyorum.Babamın bilmesini yada daha fazla savcılığın kapısını çalmak istemiyorum.Dediğim gibi savcılığa giderek ifademi verdim.Bundan sonra sorun olmayacağını bizzat savcı bana söyledi.Hepinizden özür diliyorum ve teşekkür ediyorum.İyi akşamlar.
Kürtaj olabilmen için ailenin imzası gerekiyormuş. Sadece annenin imzası yeterli mi?

Kıyamıyorum yargılamıyorum benimde kızlarım var ama 17 yaşından daha büyük biri gibi yazı uslübun var.
Haberlerde hiç mi denk gelmedin adam 16 yaşında kızı kaçırıyor evleniyor aradan 8 sene geçiyor kamu davası diye adam hapse giriyor küçük yaşta kızı kaçırdığı için.
Bilemedim sizin nasıl kapandı konu
Bizim bildiğimiz bu şekilde oluyor.

21 yaşındaymış erkek mune
Avukat değilim ama bildiğim kadarıyla Kızın yaşı küçük olduğu için kamu bırakmıyor, hem Erkeğin ifadesi alınmadı mı?
Öyle takipsizlik deyip hemen bırakmazlar işin ucunu çünkü Kızın sonradan aileden korkup fikir değiştirme durumu olabiliyor.
Bu konu dahi delil maalesef :KK43:

Sağolun hepinize.Hepiniz benim iyiliğimi istiyorsunuz biliyorum ancak konunun daha fazla uzamasını istemiyorum.Babamın bilmesini yada daha fazla savcılığın kapısını çalmak istemiyorum.Dediğim gibi savcılığa giderek ifademi verdim.Bundan sonra sorun olmayacağını bizzat savcı bana söyledi.Hepinizden özür diliyorum ve teşekkür ediyorum.İyi akşamlar.
valla bu konu bile delil teşkil edebilir. sen yine o kadar emin olma. iyi geceler sana.

Avukat değilim ama bildiğim kadarıyla Kızın yaşı küçük olduğu için kamu bırakmıyor, hem Erkeğin ifadesi alınmadı mı?
Öyle takipsizlik deyip hemen bırakmazlar işin ucunu çünkü Kızın sonradan aileden korkup fikir değiştirme durumu olabiliyor.
aynen. bu konuda delil. buradaki üyelerden biri şikayet etse,konu sahibi bulunur gerekende yapılır

Evli insanlar dahi yıllar geçsede hapis cezası yiyor.Kesinlikle kamu davası olur.

X