- 7 Mayıs 2012
- 658
- 623
- Konu Sahibi ikicanlikadin
O zaman 11 yaşındaki çocuk hamile kalsa rızam vardı dese 22 yaşındaki yaratık ceza almayacak mı, olur mu öyle şey?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee yaniiO zaman 11 yaşındaki çocuk hamile kalsa rızam vardı dese 22 yaşındaki yaratık ceza almayacak mı, olur mu öyle şey?
Haklısınız.17 yaşında çocuk ne yapsın bebeği yahu.
ben bu konuda fazlaca katıyım, ben olsam hayatımı daha fazla mahvetmezdim.
Teşekkür ederim yorumunuz için.bu yasta parklarda dolasin,sinemaya gidin,simarin,platonik takilin veya ne biliyim elele arkadaslarinizla yuruyun ya.
cinsel birliktelik arkasindan evlilik disi hamililik ve kurtaj...
e be yavrum kizayim mi ,aciyayim mi sana?
dunyanin çivisi cikmis diyincede birileri saldiriyor iste.
biz kadinlar hassas canlilariz canim.bak olan sana oldu.babasi olacak o şe....siz yeni limanlara yanasmis bile.
Zorla kürtaj olacaksın denmiyor bana.Kürtaj olmak zorundayım diyorum.Çünkü bende annemin üzülmesini ailemin parçalanmasını istemiyorum.Bu gittiğin yerlerden herhangi birinde beni ailem kürtaja zorluyor demedin mi?
Lütfen,konunun adli kısmını hallettiğimi söyledim.Daha bugün savcılıktaydım.Sen şikayetçi olmasan dahi suç kamu davası diye biliyorum.
15-18 yaş arası şiddet ile zorla cinsel ilişkiye girilmediği sürece hiçbir sorun olmuyor.Kapattım ben bu konuyu.Canm beni mahvettin burda be yawrum evet bi hata yapmışsın ama belliki için acıyor yawrum benim.
Ah Be Kardeşim ne diyim bilemedim ama dua et kuzum Rabbine af dile ondan bebeğinden
Ayrıca arkadaşlar doğru söylüyor daha reşit olmadığın için senin şikayetçi olmaman farketmez canm devlet kamu birakmamasi gerekiyor ole oluyor diye biliyorum.
Canm allah yardımcın olsun ya sua et kuzum çok zor ve acı acitarak geçecek evet zor iyiki annene söylemisin.
Canm benim insiallah onunda yanına kalmaz kardeşim..
Yani rızası var diye nasıl takipsizlik verebilirler ki kız reşit değil sonuçta.O zaman 11 yaşındaki çocuk hamile kalsa rızam vardı dese 22 yaşındaki yaratık ceza almayacak mı, olur mu öyle şey?
sen kapasanda devlet kapamıyorHaklısınız.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Zorla kürtaj olacaksın denmiyor bana.Kürtaj olmak zorundayım diyorum.Çünkü bende annemin üzülmesini ailemin parçalanmasını istemiyorum.
Lütfen,konunun adli kısmını hallettiğimi söyledim.Daha bugün savcılıktaydım.
15-18 yaş arası şiddet ile zorla cinsel ilişkiye girilmediği sürece hiçbir sorun olmuyor.Kapattım ben bu konuyu.
Bilmiyorum ancak savcılığa gittiğimde bana rıza ile olup olmadığını ve şikayetçi miyim diye sordular.Rıza ile oldu ve şikayetçi değilim.Haliyle kapattılar davayı.
Şaka gibi bu işte bir tuhaflık var durum cidden buysa işini iyi yapamayan bir savcıya denk gelmişsiniz.
Kanunları iyi çalışmışsın belli. Burada herkes senin iyiliğini istediği için kafa patlatıyor. Bazılarının senin yaşında kızları var.15-18 yaş arası şiddet ile zorla cinsel ilişkiye girilmediği sürece hiçbir sorun olmuyor.Kapattım ben bu konuyu.
Kanunları iyi çalışmışsın belli. Burada herkes senin iyiliğini istediği için kafa patlatıyor. Bazılarının senin yaşında kızları var.