Kürtaj

O zaman 11 yaşındaki çocuk hamile kalsa rızam vardı dese 22 yaşındaki yaratık ceza almayacak mı, olur mu öyle şey?

Peki, bebeğin babasıyla sırf göstermelik bi evlilik yapsanız? Sadece babanız karşınızda durmasın, bebeği doğurabilmek için. Bebek doğunca boşanırdınız.

17 yaşında çocuk ne yapsın bebeği yahu.
ben bu konuda fazlaca katıyım, ben olsam hayatımı daha fazla mahvetmezdim.
Haklısınız.
bu yasta parklarda dolasin,sinemaya gidin,simarin,platonik takilin veya ne biliyim elele arkadaslarinizla yuruyun ya.
cinsel birliktelik arkasindan evlilik disi hamililik ve kurtaj...
e be yavrum kizayim mi ,aciyayim mi sana?
dunyanin çivisi cikmis diyincede birileri saldiriyor iste.
biz kadinlar hassas canlilariz canim.bak olan sana oldu.babasi olacak o şe....siz yeni limanlara yanasmis bile.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Bu gittiğin yerlerden herhangi birinde beni ailem kürtaja zorluyor demedin mi?
Zorla kürtaj olacaksın denmiyor bana.Kürtaj olmak zorundayım diyorum.Çünkü bende annemin üzülmesini ailemin parçalanmasını istemiyorum.
Sen şikayetçi olmasan dahi suç kamu davası diye biliyorum.
Lütfen,konunun adli kısmını hallettiğimi söyledim.Daha bugün savcılıktaydım.
Canm beni mahvettin burda be yawrum evet bi hata yapmışsın ama belliki için acıyor yawrum benim.
Ah Be Kardeşim ne diyim bilemedim ama dua et kuzum Rabbine af dile ondan bebeğinden
Ayrıca arkadaşlar doğru söylüyor daha reşit olmadığın için senin şikayetçi olmaman farketmez canm devlet kamu birakmamasi gerekiyor ole oluyor diye biliyorum.
Canm allah yardımcın olsun ya sua et kuzum çok zor ve acı acitarak geçecek evet zor iyiki annene söylemisin.
Canm benim insiallah onunda yanına kalmaz kardeşim..
15-18 yaş arası şiddet ile zorla cinsel ilişkiye girilmediği sürece hiçbir sorun olmuyor.Kapattım ben bu konuyu.

Haklısınız.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Zorla kürtaj olacaksın denmiyor bana.Kürtaj olmak zorundayım diyorum.Çünkü bende annemin üzülmesini ailemin parçalanmasını istemiyorum.

Lütfen,konunun adli kısmını hallettiğimi söyledim.Daha bugün savcılıktaydım.

15-18 yaş arası şiddet ile zorla cinsel ilişkiye girilmediği sürece hiçbir sorun olmuyor.Kapattım ben bu konuyu.
sen kapasanda devlet kapamıyor

Kanunları iyi çalışmışsın belli. Burada herkes senin iyiliğini istediği için kafa patlatıyor. Bazılarının senin yaşında kızları var.

18 yaşını tamamlamamış olanlar ebeveynlerinin yazılı ve imzalı izni ile kürtaj olabilir, hasta evli ise babanın rızası ve izni gerekmektedir ancak hasta evli değil ve 18 yaşını tamamlamışsa kendi isteğiyle gebeliği sonlandırabilir.
Alıntı

Kıyamıyorum yargılamıyorum benimde kızlarım var ama 17 yaşından daha büyük biri gibi yazı uslübun var.
Haberlerde hiç mi denk gelmedin adam 16 yaşında kızı kaçırıyor evleniyor aradan 8 sene geçiyor kamu davası diye adam hapse giriyor küçük yaşta kızı kaçırdığı için.
Bilemedim sizin nasıl kapandı konu

Kurtaj en dogru alternatif kucukhanim, annen hakli.

Cocuk sahibi lacak durumda degilsin, neyle gecinceksin, nasil bakacaksin?? Kesinlikle oluru yok.

Ben kotu anneyim vs demissin ama sen anne degilsin, olamazsin, cunku kendin cocuksun.

Annenin yerinde olsam ben de aynisini yapardim, aksi takdirde hayatn mahvolacak. Ne universiteye gidebileceksin, ne de hayatin boyunca adam gibi bir ise girebileceksin.

Bu konuyu kapat, unut, psikologa git, iyiles ama hayatina devam et. Daha cok kucuksun, bu mesele yuzunden hayatini mahvetme, heba etme.

Bir de davayi geri cekme, bunu yapan it cezasini ceksin.

Sağolun hepinize.Hepiniz benim iyiliğimi istiyorsunuz biliyorum ancak konunun daha fazla uzamasını istemiyorum.Babamın bilmesini yada daha fazla savcılığın kapısını çalmak istemiyorum.Dediğim gibi savcılığa giderek ifademi verdim.Bundan sonra sorun olmayacağını bizzat savcı bana söyledi.Hepinizden özür diliyorum ve teşekkür ediyorum.İyi akşamlar.

Yurtdisindayim burada senin durumunda olanlar dogurup evlatlik veriyorlar devlet eliyle.

Kanunları iyi çalışmışsın belli. Burada herkes senin iyiliğini istediği için kafa patlatıyor. Bazılarının senin yaşında kızları var.

Tamam hamilelik çok üzücü ama isteyerek birlikte olmuş, bir zorlama yok belli ki. Zorlama olmayan durumda gidip de şikayetçi olmak (ki konumuzdaki herif bir pislik olsa da) olmaz bence. Ben bunu yaptım, dikkat etmedim hamile kaldım demesi kendisinin sorumluluk sahibi olduğunu gösterir bence.

Sosyal hizmetleri arasa ne olacak. Sürükleyecekler oradan oraya. 18ine gelince de hadi sana bay bay. Ayyyy ne büyük çaresizlik ya.

X