Kürtaj

Önce sosyal hizmetler dediniz şimdi savcılık diyorsunuz. Bir tutarsızlık var ama:KK51:

Neden sikayetci olmadin?
İki tarafta rıza ile ilişkiye girmiş ise avukatlar hiçbir sorun etmiyor.Şikayet edemiyorsun yani.
Neden şikayetçi olmuyorsun, seni hamile bırakan şerefsiz daha küçük birine de aynı şeyi yapabilir? Çocuk istismarı bu!
Rıza ile olduğu için.
senin geri alman suçu yoketmiyor anlatabiliyormuyum acaba
Suçu yok etmiyor olabilir ancak takipsizlik verildi.Yani bundan sonra hukuki bir durum olmayacak.Savcıyla konuştum. :110:

17 yaşında çocuk ne yapsın bebeği yahu.
ben bu konuda fazlaca katıyım, ben olsam hayatımı daha fazla mahvetmezdim.

bu yasta parklarda dolasin,sinemaya gidin,simarin,platonik takilin veya ne biliyim elele arkadaslarinizla yuruyun ya.
cinsel birliktelik arkasindan evlilik disi hamililik ve kurtaj...
e be yavrum kizayim mi ,aciyayim mi sana?
dunyanin çivisi cikmis diyincede birileri saldiriyor iste.
biz kadinlar hassas canlilariz canim.bak olan sana oldu.babasi olacak o şe....siz yeni limanlara yanasmis bile.

Arkadaşlar olayın adli kısmını hallettim.Savcılığa giderek ifademi verdim.Şikayetçi değilim ve bundan dolayı hiçbir sorun olmuyor. 15-18 yaş arası cinsel ilişkilerde şikayet olmazsa takipsizlik veriliyor.Ki ben bunu daha bugün hallettim.
olurmu öyle şey. bir tanıdığım anlattı. 16 yaşında kızla beraber olduğu için 2 yıldır hapiste yatıyormuş bir tanıdıklarının oğlu.

Arkadaşlar olayın adli kısmını hallettim.Savcılığa giderek ifademi verdim.Şikayetçi değilim ve bundan dolayı hiçbir sorun olmuyor. 15-18 yaş arası cinsel ilişkilerde şikayet olmazsa takipsizlik veriliyor.Ki ben bunu daha bugün hallettim.
Annen ne dedi bu konuda?
Şikayetçi olmamana tepki vermedi mi?

Olay şöyle gelişti.Jinekologa gittiğimde beni sosyal hizmetlere gönderdiler.Oradan savcılığa gönderildi ve şikayetçi olmadım.Bunun tutarsızlık durumu olduğunu zannetmiyorum.
Bu gittiğin yerlerden herhangi birinde beni ailem kürtaja zorluyor demedin mi?

Canm beni mahvettin burda be yawrum evet bi hata yapmışsın ama belliki için acıyor yawrum benim.
Ah Be Kardeşim ne diyim bilemedim ama dua et kuzum Rabbine af dile ondan bebeğinden
Ayrıca arkadaşlar doğru söylüyor daha reşit olmadığın için senin şikayetçi olmaman farketmez canm devlet kamu birakmamasi gerekiyor ole oluyor diye biliyorum.
Canm allah yardımcın olsun ya sua et kuzum çok zor ve acı acitarak geçecek evet zor iyiki annene söylemisin.
Canm benim insiallah onunda yanına kalmaz kardeşim..

olurmu öyle şey. bir tanıdığım anlattı. 16 yaşında kızla beraber olduğu için 2 yıldır hapiste.srn yasaları bilmiyorsun
Bilmiyorum ancak savcılığa gittiğimde bana rıza ile olup olmadığını ve şikayetçi miyim diye sordular.Rıza ile oldu ve şikayetçi değilim.Haliyle kapattılar davayı.

Annen ne dedi bu konuda?
Şikayetçi olmamana tepki vermedi mi?
Bunun mahkemesi var,karşı tarafın çağırılması var osu var busu var.Babam duymadan halletmek istiyor annem.

bu yaşında çok çok zor bir durum. allah yardımcın olsun.
kararın ne olursa olsun hiç kimsenin seni yargılamaya hakkı yok. sen de kendini yargılayıp yıpratma artık.
olaylardan sonra mutlaka psikyatrik destek al.
ilerde doğru bir adamla birbirinden tatlış çocukların olacağına inan.
allah yardımcın olsun

Konuya nerden başlamalıyım bilmiyorum.İçim paramparça,gözlerim yaşlı ve inanılmaz bir şekilde acı çekiyorum.Yazımın devamını okuduğunuzda hak etmiş olabileceğimi söyleyebilirsiniz.Evet ancak şuan olay ne hakkında,ne günahında.Beni yargılamanızı istemiyorum ancak yargılanmayacak bir tarafının olmadığını çok iyi biliyorum.Gittiğim hastanede ki doktorun bakışları,annemin acıyarak bakması ve daha nicelerine katlandım.Kendimi şu iki hafta içerisinde yeterince suçladım,yeterince yargıladım.Lütfen sizlerde yargılamayın.

17 yaşındayım.Derdim yaşımdan büyük."Bir musibet bin nasihatten iyidir" lafı yüzüme tokat gibi indiği şu zamanlarda büyük hata yaptığımın oldukça farkındayım.Evet,hata yaptım.Belki bir çok kez bu hataya düştüm.Aptallık ettim.Bile bile aptallık ettim.Hamile kaldım.Başta herhangi bir gecikme olduğunu düşünüyordum çünkü reglim düzensizdi.11 gün gecikirdi,daha sonra 2 gün gecikme olurdu.Değişiyordu fakat bunda bir anormallik oldu.Tam olarak 15 gün gecikti ve artık benim hatamın bir duvar gibi ineceği vakit geldi.Test yaptım,bu sitede ki çoğu kadının görmek istediği ancak benim görmek istemediğim iki çizgiyi gördüm.Olaylar sarpa sarmaya başlayarak ardından iki hafta geçti.Anneme söylediğimde ilk işimizin aldırmak olduğunu söyledi.Kabullendim çünkü babam duyarsa ya kendine ya bana zarar verirdi.Bebeğimin babasına söylediğimde umrunda olmadığını ve yeni bir sevgilisinin olduğunu söyleyerek konuyu kapattı.Bakarım dedim ederim dedim ama bir çözüm yolunu bulamadım.17 yaşında nerede çalışır nerede yaşardım ? Çözümü yoktu,annemin de bundan zarar görmemesi için onun tavsiyesine uymayı kabul ettim.Araya bayram girdi ve ben bayram geçene kadar o kadar çok sevdim ki bebeğimi.Kürtaj olmamak için düşünmekten kafayı yemek üzereydim.Ancak hiçbir yolunu bulamadım bayram bitişi yani bugün bir doktora gittik ve yarına gün aldık.Ben ağlamamak için zor duruyorum.Çünkü ben seviyorum.Aklıma her kürtaj gelişinde bebeğime onu sevdiğimi söylüyorum.Çünkü onu seviyorum,çok seviyorum ama buna zorunda olduğum için kendimden nefret ediyorum.Benim hatamı neden o çekiyor ki ? Neden böyle olmak zorunda ? Belki acımı anlıyorsunuzdur ama ben hem suçlu hem güçlüyüm.Çok kötü bir anne oldum,ilk hamileliğim,ilk bebeğim ve ben onu öldürüyorum.Canımdan çok sevdiğim meleğimi öldürmek istemiyorum ama başka çarem yok.Çok kötüyüm,hemde çok.

Bu söylediklerim için bana kızabilirsin ama lütfen kızma. Çok çok zor bir durumdasın. Kimbilir nasıl bir yerde, nasıl insanlarla yaşıyorsun. Ailen arkanda olsa dünyayı karşına alırsın, problem değil. Ama bu şartlarda tek seçeneğin ele güvenmek. Güvenmemen gerektiğini de öğrenmişsindir sanırım. Keşke bu kadar acı şekilde öğrenmeseydin.

Çocuğun babası belli ki itin önde gideni, bu serseriden zaten adam olmaz. Baban bunu kabul edecek yapıda değil. Aldırmak istemiyorsun biliyorum ama çocuğu dünyaya getireceğin şartlara bakar mısın? Daha kendin çocuksun, bir de kucağında bebekle ne yapacaksın? Ben kürtaj yanlısı bir insan değilim ama senin durumunda ben olsam ben de hamileliği sonlandırırdım.

Ömrün boyunca içinde yara olur ama evlat dünyaya getirip bakamamak daha büyük kötülük bence.

Eminim annem sana şu an hassas davranmıyor, itilip kakılıyorsun, utanç içindesin. Önce büyü, oku, ayaklarını yere bas, paranı kazan. Sonra evlat sahibi olmak istersen olursun.

Allah yardımcın olsun canım bebeği benimsemişsin belliki hiç mi çaren yok aldırmaktan başka eğer hayatını zehir edecekse zaten mecbursun buna ama o babası olacak babalıktan nasibini alamamış insan sen burada bu acıyı çekerken gününü gün etmemeli nasıl şikayetçi olmazsın ya!

Bilmiyorum ancak savcılığa gittiğimde bana rıza ile olup olmadığını ve şikayetçi miyim diye sordular.Rıza ile oldu ve şikayetçi değilim.Haliyle kapattılar davayı.

Bunun mahkemesi var,karşı tarafın çağırılması var osu var busu var.Babam duymadan halletmek istiyor annem.
sen yine tedbirli ol. biri bu konuyu bile delil olarak gösterip savcılığa bildirebilir.

Ne yaptı bu adam sana, seni kandırdı mı, tecavüz mü etti, evleneceğiz bilmem ne diyerek mi seninle ilişkiye girdi? O kısmı da aydınlatabilir misin?

X