herkese merhaba.. aranızda hiç kürtaj olan varmı? operasyon olmadan ilaç düşük olabiliyormu bilen varmı? ve ne kadar zamanda toparlanırım? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
herkese merhaba.. aranızda hiç kürtaj olan varmı? operasyon olmadan ilaç düşük olabiliyormu bilen varmı? ve ne kadar zamanda toparlanırım? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
merhaba canım yanlış bilgi vermiş olmayalım burda sana ne kadarlık hamilesin?
1 veya 2 haftalık gebelikleri doktor ilaçla sonlandırabiliyor diye duymuştum.
merhaba canım yanlış bilgi vermiş olmayalım burda sana ne kadarlık hamilesin?
1 veya 2 haftalık gebelikleri doktor ilaçla sonlandırabiliyor diye duymuştum.
aslında son adet tarihim 11 mayıs. hesaplattığımda 6 hafta 6 gün. ama biz eşimle 7 haziranda birlikte olduk. yani 22 gün önce. yarın doktora gidecem ama yine de korkuyorum.
aslında son adet tarihim 11 mayıs. hesaplattığımda 6 hafta 6 gün. ama biz eşimle 7 haziranda birlikte olduk. yani 22 gün önce. yarın doktora gidecem ama yine de korkuyorum.
Canim sorunu tam anlayamadim. Yani saglik acisindan bir problem var da ondan mi aldiracaksin yoksa simdi istemedigin icin mi anlayamadim. Haddim olmayarak bir sey soylemek istiyorum. Ben yaklasik uc yildir evliyim ve saglik sorunlarim yuzunden cocugum olmuyor. Forumda arkadaslarla paylasiyoruz, benden kat kat fazla zamandir bekleyenler var. Dedigim gibi meseleyi bilmiyorum ama saglik problemi yoksa kalbi atan bir canlinin yasamasina lutfen musade et. Mesela ben sana desem ki benim cocugum olmuyor sen de onu istemiyorsun (tabi eger istemiyorsan) onu bana ver desem yapabilir misin, mumkun degil yapamazsin. İste o bana vermeye kiyamadigin yavrunun canina kiyma lutfen. Yanlis anladiysam kirdiysam kendimi dogru ifade edemediysem haddimi astiysam cok cok ozur dilerim. Ben sadece fikrimi paylasmak istedim. Bu masum dusuncemi mazur karsilarsin umarim...
Merhaba canım. Bende bu konuyu çok araştırdım gebelik sonlandırma için kullanılan ilaçlar yasaklanmış ve toplatılmış. Kürtaj 5-6 dakikalık bir işlem yarım saat sonra hiçbir şey olmamış gibi günlük yaşamına devam edebiliyorsun. Doktor olarak soracak olursan Tuğrul Abacıoğlu bu konuda çok uzman bir doktor kendisini araştır derim