- Konu Sahibi fatmaaksoy
-
ark. durumum su ozetle:
erkek arkdasımla
1. 2 aralık da birlilte oldum durx yırtıldı ve bende 3 saat için de norlevo kullandım.
2. 11 kasım 11 aralık adet donemm hala adet olmadım bugun 23.12 tarih
3. dunku yaptıgım evdekı 2 testın ılk cift cizgi belirgin, ıkıncısı silik çıktı. sanırım hamleym gögslerimde belirgin büyümede var
şimdi sadece bu adet aralıgında 1 kez bırlıkte olduk ve yırtılma sonucu przvtf, norleva kullandık buna ragmen nasıl bır sans ki hamile kaldım inanamyorum...
yaşınız kaç 18 yas ustunu kendı rızasıyla alıolar erkek arkdasına bile gerek yok 18 yas altıysan aile onayı gerıokıo evlıler ıcınde eş onayı eger 18 ustuysen sorun yok gidip aldırabılırsın.evlenme durumu hıc yok. anlıyorum sızın acınızdan dogru olan bu ama. birsuru durum var evlılk istesek de olmaz.
bu sartlar altında bana fıkır verecek ark var mı cok korkuyorm krtajdan
bide aileme bılgı gıtmesınden korkuyorum. herhangı bır yere gıdıp aldırca mı dıyecegım usulunu bılen bırı yardım edebılır mı
oyle bısey olması mumkun deil cnm merak etme zaten özelde yaptıracagın ıcın hıc bı sorun olmaz . ama ilerde hamılelıgınde herhangı bı sıkıntı oldugunda doktoruna soylemen gerekebılır oda zaten doktor hasta arasında kalır.1.1.1993 dogmluym 19 bitti hatta 7 gun sonra 20 bitecek degıl mı
pekı aldrdıgımda daha sonra blgılerım kayıtlarda olacak mı arkadaslar kayda gırmmesı ıcın ne yapmalıyım
ilerde cocukaldrdı dıye karsıma cıkarsa altından kalamam kı
yaşınız kaç 18 yas ustunu kendı rızasıyla alıolar erkek arkdasına bile gerek yok 18 yas altıysan aile onayı gerıokıo evlıler ıcınde eş onayı eger 18 ustuysen sorun yok gidip aldırabılırsın.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy şoktayım su anda ya daha 2 gun once tas gıbı deılmıydın sen bebeim çok sasırdım yakıslar ben de dün bebeğimi kaybettim 6 haftalıktı ve doktor bebeğimin düştüğünü ama içeride hala parça olduğunu onu da kürtajla alması gerektiğini söyledi...
ben zaten psikolojik olarak allak bullaktım ve kürtajdan da korktuğum için yaptırmadım,dr da kanamamın acil olmadığını söyledi ilaç verdi sancı verecek bu sana dedi içeridekiler düşebilir kendiliğinden ama 3 gün sonra gel bakalım eğer düşmemişse kürtaj şart dedi...
kıslar çok korkuyorum dün kocaman bir parça düşürdüm sancıyla bugün de küçük bir parça düşürdüm şuan kahverengi geliyor çok korkuyorum kürtajdan ama korkmamam gerektiğini ağrısız kolay birşey olduğunu bebek küçük olduğu için ve içeride çok küçük parçalar kaldığı için birşey anlamıyacağımı söylediler ama ben çok korkuyorum noolur dua edin bana inşallah içimde birşey kalmamıştır....
Allahım ilk hamileliğim hüsranla sonuçlandı(((
ayyyyyyyyyyyyyyyyy şoktayım su anda ya daha 2 gun once tas gıbı deılmıydın sen bebeim çok sasırdım yauzulme canım ya allahtan sana bısey olmamıs daha cok bebiş gelir saglıgına dikkat et ihmal etme sakın benimde sancılar devam edio bende bebege ıcerde bısey oldu dıe cok korkuorum ya :18:
aynen oyle cnm umudu kaybetmek yok ıyılesır ıylesmez atlıosun kocısıneevet taş gibiydim hatta perşembe günü kalp atışlarını duymuştum ilk defadün akşam bir sancı saplandı sanki iğne batıyordu birden kan geldi baya hemen doktora gittim ve sonuç belli kaybettim ( hala ağlıyorum ama ben ne kişiler biliyorum ki kan olmasına rağmen bebiş sapasağlam duruyor...ben onlardan değilmişim rabbim daha beterinden korusun sen sakın korkma kalbini ferah tut...
kendimi teselli ediyorum burada ne sorunlar yaşayan var benimki hiçbirşey çoğuna göre ama insanım sonuçta şuan anne olmasamda hala o hormonlar içerisindeyim ağlıyorum ama ağlamak bebeğimi getirmiyor...ama durmak yok yola devam bir düzeleyim atlıyacam kocişimin üstüne:)
devlette kürtaj yok malesef canımaradaslar seyde sorcam. simdi her seyı ozelde yaptırdıgım taktırde ne kadar tutar kendımı ona gore hazırlım her yer farklı olabılır tabıde ortalama bır sey soyleyebılır mısınız... 2 aralık bırlkte oldugum ve norlevo nun ıse yaramadıgı tarıh bu arada
devlette yaptırsam ucretsız mı olacaktı ( kesınlıkle boyle bır nıyetım yok tabı bılgıler sısteme gırer dıye korkarım da )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?