• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj

PauLa_PrinCeSs

| V i o L e T T a |
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
55
0
16
38
İstanbul
Ben mayısın 8 de kürtaj oldum ve şu zamana kadar adet olmadım testler yapıldı tekrar hamılemıyım dıye fakat değilim zaten adet olmayınca hamile kalınmazmış öyle duydum ama neden hala adet olamadım ben bir fikri olan varmı ...:(

Ben mayısın 8 de kürtaj oldum ve şu zamana kadar adet olmadım testler yapıldı tekrar hamılemıyım dıye fakat değilim zaten adet olmayınca hamile kalınmazmış öyle duydum ama neden hala adet olamadım ben bir fikri olan varmı ...:(

Adet olmadan hemen hamile kalanlar var dr ne danış istersen. Yeni gebelik düşünüyorsan da folik asit içmeni tavsiye ederim... 3 ay da uzun bir süre bence muayene ol...

Adet olmadan hemen hamile kalanlar var dr ne danış istersen. Yeni gebelik düşünüyorsan da folik asit içmeni tavsiye ederim... 3 ay da uzun bir süre bence muayene ol...

muayne oldum kaç defa hemde bugunde eşim gene bir doktora gösterecek değerlerim ters cıkmıs hormon testi yaptılar ama dün ve ondan öncekı gun 2 damla geldı bu bıle benım gözleırmın dolmasına sebeb oldu ıns olmaya başlıyorumdur:(:43:

Back