- 15 Ocak 2024
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi Meliss deniz
Arkdaslar kürtaj hakkında yorum yapar mısınız. İlaçla nasıl oluyo
Anestezi ile nasıl oluyo
Anestezi ile nasıl oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış yönlendirmeyin. Kürtaj için kanama şart değil.Düşük kanaması yoksa İlaçla düşük baslatiyorlar sonra anestezi verip kalan parcalari on dkda temizliyorlar, kanama zaten varsa direkt anesteziye alıp yine kalanı temizliyorlar
Pardon kanama ille de şart olacak yazmışım mı, yanlış yönlendirmek değildi amacim yaşadığım iki deneyimden bahsettim, sizde kendi deneyiminizden bahsederdiniz farklı fikirler almış olurdu. Bana yorum yapacağınıza ilgili soruya yapın lütfen.Yanlış yönlendirmeyin. Kürtaj için kanama şart değil.
Deneyim mi ? Fikrinizi sunarken deneyimim diye belirtin. Kürtaj nasıl oluyor sorusuna kanama olduğunda diye keskin cümleler kurmayın o vakit.Pardon kanama ille de şart olacak yazmışım mı, yanlış yönlendirmek değildi amacim yaşadığım iki deneyimden bahsettim, sizde kendi deneyiminizden bahsederdiniz farklı fikirler almış olurdu. Bana yorum yapacağınıza ilgili soruya yapın lütfen.
Teşekkürler dikkat ederim. Siz gidip başkasıyla uğraşın. Hala soruya "en doğru" cevabı vermemissiniz, bana cevap vermekle uğraşıyorsunuz. Buyrun doğru bilgilendirin. Sizinle boş boş uğraşacak enerjim yok, lütfen gidip başkalarinin cevaplarını denetleyin.Deneyim mi ? Fikrinizi sunarken deneyimim diye belirtin. Kürtaj nasıl oluyor sorusuna kanama olduğunda diye keskin cümleler kurmayın o vakit.
Ben yeni kürtaj oldum korkulacak birşey yok 2.5 aylık gebeydim bir sabah kalktım ve beş altı parça kan pıhtısı ile düşüğüm başladı doktora akşama doğru doktora gittiğimde temizlendiğini düşündüm ama doktor rahim duvarında parçalar var bunlar oraya yapışırsa tekrar gebe kalman zorlaşabilir kesin değil ama zorlaşabilir dedi. Tamamen temizlenmeyi beklerken çok kan kaybedersin en güzeli vakum ile temizlemek dedi. Anestezi doktoru kan değerlerime baktı ve yatış yaptım hemen ameliyat haneye gittim ancak korkulacak birşey yokmuş bir serum taktılar serumdan sonra iyi uykular dediler ve mışıl mışıl uyudum 20 dk sonra uyandırdıklarında operasyon bitmişti plastik ufak bir aparat ile oradaki parçaları çekmişler ve bitmiş hemen kendime geldim bir saat dinlendim ve evime gittim sakın korkmaArkdaslar kürtaj hakkında yorum yapar mısınız. İlaçla nasıl oluyo
Anestezi ile nasıl oluyo
Benimde çatım dar sezeryandı ilk doğumum sıkıntı olmadı senle aynı korkuları yaşadım ancak boşuna imiş vakum tekniği dedi doktor bana damardan bir ilaç ile 20 dk uyutacağız dedi ve öyle de oldu doktoruna önceden sor istersenKürtaj işlemi nasıl ki catım dar olduğu için normal doğum yapamadım kürtaj nasıl olcam agrılı mı her hastane uyuştuyor mu nasıl oluyo sürec giderken yanımıza ped almalı mıyız
Teşekkür ederim dediğin gibi oldu bende uyandım herşey bitmişti haftaya kontrole gideceğimBenimde çatım dar sezeryandı ilk doğumum sıkıntı olmadı senle aynı korkuları yaşadım ancak boşuna imiş vakum tekniği dedi doktor bana damardan bir ilaç ile 20 dk uyutacağız dedi ve öyle de oldu doktoruna önceden sor istersen