- 3 Mayıs 2024
- 70
- 21
- 32
- Konu Sahibi yelizzzzzzzz0
Kizlar cuma günü kürtaj oldum sonrasında durum nasıl oluyor tekrar hamilelik nasıl ne zman oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğumda olduğu gibi 40 gün beklenilmesi lazım diye biliyorum. Belli bir süre çocuk için bekleyin. Doktorunuz daha detaylı bilgi vermedi mi?Kizlar cuma günü kürtaj oldum sonrasında durum nasıl oluyor tekrar hamilelik nasıl ne zman oluyor
20 gün sonra kontrol var cnm henüz bilgi almadık merak ettim bndeDoğumda olduğu gibi 40 gün beklenilmesi lazım diye biliyorum. Belli bir süre çocuk için bekleyin. Doktorunuz daha detaylı bilgi vermedi mi?
Nie kürtaj oldunuz kiKizlar cuma günü kürtaj oldum sonrasında durum nasıl oluyor tekrar hamilelik nasıl ne zman oluyor
Ay inşallahBen iki regl bekledim sonra denediğimiz ilk ay tuttu içinizi ferah tutun
7 haftalikti kalp atışı hiç duyulmadı en son kanama oldu malesefNie kürtaj oldunuz ki
Ben 50 gün sonra hamile kaldım. Bi kere adet oldumKizlar cuma günü kürtaj oldum sonrasında durum nasıl oluyor tekrar hamilelik nasıl ne zman oluyor
Darisi bana insallahBen 50 gün sonra hamile kaldım. Bi kere adet oldum
Olur inşallah yeter ki sabırla bekleyin. Evet biraz zor benim psikolojim bozulmuştu bi daha çocuğum olmayacak diye ama oluyor zaman herşeye ilaç. Hamile kaldığım da iğne kullandım ben. Siz doktorunuza sorun test falan gerekli mi diye. Pıhtılaşma mı var acaba ondan mı düştü onları sorunDarisi bana insallah
Teşekkür ederim sorucam bunlari sagolunOlur inşallah yeter ki sabırla bekleyin. Evet biraz zor benim psikolojim bozulmuştu bi daha çocuğum olmayacak diye ama oluyor zaman herşeye ilaç. Hamile kaldığım da iğne kullandım ben. Siz doktorunuza sorun test falan gerekli mi diye. Pıhtılaşma mı var acaba ondan mı düştü onları sorun
Benim de aynı şey başıma geldi 7 haftalıktı kalp atışı hiç duyulmadı kürtajla aldılar7 haftalikti kalp atışı hiç duyulmadı en son kanama oldu malesef
Malesef benimde ve çok zordu yarısını evde düşürdüm öluyordumBenim de aynı şey başıma geldi 7 haftalıktı kalp atışı hiç duyulmadı kürtajla aldılar
Kürtajdan 1 gün sonraya kadar iyiydim ama bugün ağrım başladı normal mi acabaMalesef benimde ve çok zordu yarısını evde düşürdüm öluyordum
Kürtajdan 1 gün sonraya kadar iyiydim ama bugün ağrım başladı normal mi acaba
Teşekkür ederim. Benim de ağrım 1 gün sürdü bitti. Kanamam da 6 gün sürdü bittiValla benim 2 hafta oldu iyim agrim ilk zamanlarında oldu bilmiyorum ki