0 01ea Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2021 14 3 1 33 15 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 01ea #1 Merhaba ben 22 haftalık bebeyim beni zehirlemeye başlamıştı antibiyokle doğdu bebek ve plasanta rahmine yapışmıştı kazıma yöntemiyle kurtaj oldum. Bu tarz olan arkadaşlar var mi varsa tekrardan gebe kalabildilermi??
Merhaba ben 22 haftalık bebeyim beni zehirlemeye başlamıştı antibiyokle doğdu bebek ve plasanta rahmine yapışmıştı kazıma yöntemiyle kurtaj oldum. Bu tarz olan arkadaşlar var mi varsa tekrardan gebe kalabildilermi??
D dikut Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2021 71 6 3 26 17 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 01ea #2 Arkadaşım da aynı şekilde ölü doğum yaptı geçen sene ve şuan 5 aylık hamile sağlıklı bir şekilde
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye Anneler Kulübü 20 Aralık 2020 17.163 En iyi cevaplar 2 76.366 548 17 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 01ea #3 Evet canım benimde bildiğim kadarıyla kalabilirsin.Doktorun ne dedi peki sordun mu
0 01ea Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2021 14 3 1 33 17 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 01ea #4 dikut .!.: Arkadaşım da aynı şekilde ölü doğum yaptı geçen sene ve şuan 5 aylık hamile sağlıklı bir şekilde Genişletmek için tıkla... Arkadasinda kurtaj oldumu canım benim plasanta yapıştığı icin kazıdılar rahmini allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadasinin
dikut .!.: Arkadaşım da aynı şekilde ölü doğum yaptı geçen sene ve şuan 5 aylık hamile sağlıklı bir şekilde Genişletmek için tıkla... Arkadasinda kurtaj oldumu canım benim plasanta yapıştığı icin kazıdılar rahmini allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadasinin
0 01ea Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2021 14 3 1 33 17 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 01ea #5 tiniminihaniim .!.: Evet canım benimde bildiğim kadarıyla kalabilirsin.Doktorun ne dedi peki sordun mu Genişletmek için tıkla... Doktor 6 ay sonra deneyebilirsin dedi ama cevremde duydum geç hamile kalmışlar o tarz konuşmaz duyunca haliyle insan tedirgin oluyor
tiniminihaniim .!.: Evet canım benimde bildiğim kadarıyla kalabilirsin.Doktorun ne dedi peki sordun mu Genişletmek için tıkla... Doktor 6 ay sonra deneyebilirsin dedi ama cevremde duydum geç hamile kalmışlar o tarz konuşmaz duyunca haliyle insan tedirgin oluyor
D dikut Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2021 71 6 3 26 23 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 01ea #6 01ea .!.: Arkadasinda kurtaj oldumu canım benim plasanta yapıştığı icin kazıdılar rahmini allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadasinin Genişletmek için tıkla... Oldu onda da kazımışlar
01ea .!.: Arkadasinda kurtaj oldumu canım benim plasanta yapıştığı icin kazıdılar rahmini allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadasinin Genişletmek için tıkla... Oldu onda da kazımışlar
0 01ea Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2021 14 3 1 33 23 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 01ea #7 dikut .!.: Oldu onda da kazımışlar Genişletmek için tıkla... Insallah canim benimde olur saglikla kac ay korundu haberiniz varmi 6 aymi korundular
dikut .!.: Oldu onda da kazımışlar Genişletmek için tıkla... Insallah canim benimde olur saglikla kac ay korundu haberiniz varmi 6 aymi korundular
D dikut Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2021 71 6 3 26 23 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 01ea #8 01ea .!.: Insallah canim benimde olur saglikla kac ay korundu haberiniz varmi 6 aymi korundular Genişletmek için tıkla... İnanın o kadar detay bilmiyorum inşallah sizin de en kusa sürede bebişiniz olur sağlıklı beslenme ve düzenli uykuya dikkat edin
01ea .!.: Insallah canim benimde olur saglikla kac ay korundu haberiniz varmi 6 aymi korundular Genişletmek için tıkla... İnanın o kadar detay bilmiyorum inşallah sizin de en kusa sürede bebişiniz olur sağlıklı beslenme ve düzenli uykuya dikkat edin
0 01ea Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2021 14 3 1 33 23 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 01ea #9 dikut .!.: İnanın o kadar detay bilmiyorum inşallah sizin de en kusa sürede bebişiniz olur sağlıklı beslenme ve düzenli uykuya dikkat edin Genişletmek için tıkla... Tamam canım sagolasin inşalalh hayırlısı olur
dikut .!.: İnanın o kadar detay bilmiyorum inşallah sizin de en kusa sürede bebişiniz olur sağlıklı beslenme ve düzenli uykuya dikkat edin Genişletmek için tıkla... Tamam canım sagolasin inşalalh hayırlısı olur