• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi 01ea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

01ea

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
14
3
1
33
Merhaba ben 22 haftalık bebeyim beni zehirlemeye başlamıştı antibiyokle doğdu bebek ve plasanta rahmine yapışmıştı kazıma yöntemiyle kurtaj oldum. Bu tarz olan arkadaşlar var mi varsa tekrardan gebe kalabildilermi??

Arkadaşım da aynı şekilde ölü doğum yaptı geçen sene ve şuan 5 aylık hamile sağlıklı bir şekilde

Evet canım benimde bildiğim kadarıyla kalabilirsin.Doktorun ne dedi peki sordun mu

Arkadaşım da aynı şekilde ölü doğum yaptı geçen sene ve şuan 5 aylık hamile sağlıklı bir şekilde
Arkadasinda kurtaj oldumu canım benim plasanta yapıştığı icin kazıdılar rahmini allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadasinin

Evet canım benimde bildiğim kadarıyla kalabilirsin.Doktorun ne dedi peki sordun mu
Doktor 6 ay sonra deneyebilirsin dedi ama cevremde duydum geç hamile kalmışlar o tarz konuşmaz duyunca haliyle insan tedirgin oluyor

Insallah canim benimde olur saglikla kac ay korundu haberiniz varmi 6 aymi korundular
İnanın o kadar detay bilmiyorum inşallah sizin de en kusa sürede bebişiniz olur sağlıklı beslenme ve düzenli uykuya dikkat edin

Back
X