• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj

Kaç haftalıktı ? normal değil.. Maksimum 40-45 gün olmalı..

Kürtaj sonrası kontrole gittiniz mi ?
Kanama var mı ? veya lekelenme ?
Yarın doktorunuzdan randevu alın ve kontrole gidin bence. 60 gün fazla 2 ay olmuş. 2. regli yi görmeniz gerekiyordu suanda veya 2. regli içi 5-10günlük bir süreciniz kalması gerekiyordu

10 haftalıktı .kanamam yok kontrole gittim krtaj sonra herhangi bir sıkıntı yok . Kanamalarım normal devam etti

10 haftalıktı .kanamam yok kontrole gittim krtaj sonra herhangi bir sıkıntı yok . Kanamalarım normal devam etti
Bende kürtaj oldum Temmuz ayın da ikizlere hamile idim 12 haftalıktı, benim kanamam yaklaşık 20-25 gün sürdü.. kanama bittikten 8 gün sonra da yani kürtajdan 33 gün sonra ilk reglimi gördüm.
Sizin 60 gün çokkk çokkk uzun bir süreç, bence doktorunuza bir danışın.. Herhangi bir şey var mı yok mu bakmakta fayda var.
En azından adet söktürücü falan verir belki, ne bileyim.

Kürtajdan sonra 60. Gün oldu adet olmadım . Normal mi acil cevap istiyorum 😔
11 haftalik kürtaj oldum 33.gun adet oldum bi sure sonra 8 haftalik bebegimide kaybettim onda adet olmadim 45 gün uzerine gittim minik bir parca kalmisti. Hatta beta sifitlamamisti o parçadan dolayi. Parca alininca hem beta sifirladi hem adet oldum. Mutlaka doktora gidin. 6-7 hafta icerisinde adet olunması gerekiyor. 45 günden snra bi muayene sart

9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 5 temmuz da kürtaj oldum 29 gün sonra adet gördüm 3 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer de 15 haftalık bebeğimin kalbi durdu bugün 30 gün oldu hala adet olmadım... doktor daha var diyor 40 gün dedi bana ama içim rahat etmiyor :( psikolojim yerler de zaten en fazla 40 gün mü olması gerekiyor adet için ?

Korunuyorum ve beta hcg sıfır .. kanama lekelenme hiçbir şikayetim yok . Neden olmadım bilmiyorum 60 gün oldu

Merhaba cnaim bende mayısta 8 haftalik kalbi durdu 7 ay sonra gebe kaldım kimyasal oldu son öbur ay gine kaldım 16 haftwlikken 12 de kalp atisi durdugunu ogrendim yeni dusk yaptim kurtaj felan 30 gun oldu hala adet olmadim oburumde 32 xi gune olmustum bekliycem sorum su genetik test yaptirdinmi bebege ve esin ve senden genetik t3dt pihtilasma testi felan yaptirdiysan nr kadar sured3 cikti sonuc tsk cvb icin

Benim de 11 haftalikken kürtaj oldum kanamam 1-2 gün sürdü kürtajdan sonra 28 gün sonra adetimi oldum

Merhaba herkese bugün baktımda kahverengi kanama gördüm .son iki saattir bişey yok . Şimdi ben adet oldum mu anlamadım 🧐

Merhaba cnaim bende mayısta 8 haftalik kalbi durdu 7 ay sonra gebe kaldım kimyasal oldu son öbur ay gine kaldım 16 haftwlikken 12 de kalp atisi durdugunu ogrendim yeni dusk yaptim kurtaj felan 30 gun oldu hala adet olmadim oburumde 32 xi gune olmustum bekliycem sorum su genetik test yaptirdinmi bebege ve esin ve senden genetik t3dt pihtilasma testi felan yaptirdiysan nr kadar sured3 cikti sonuc tsk cvb icin
Yok canım test yapılmadı . Sadece patolojiye gitti numune . Sonuç temiz çıktı . Benimde 8 . Haftada kalp atışı durmuştu

Bende anlamadım ki . Kahverengi kanama oldu durdu . 60 günden sonra ilk defa oldu .devam edr mi etmez mi bilmiyorum . Bi an atlatmak istiyorum . ☹️

Back