Kürtaj

mlsyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
93
-51
1
36
Merhaba yeni üyeyim. 32 yaşındayım geçen hafta cuma günü kürtaj oldum (8+4 hamileydim). O gün işlem sonrası ağrım olmadı kanamam da ertesi gün bitmisti ancak 2 gün sonra evde temizlik yaptım sonrasında ağrım we kanamam başladı o günden beri de ağrım zaman zaman azalsa bile kanamam yoğun şekilde devam ediyor. Bu durum ne kadar sürer? doktorum 1 hafta sonra kontrole bile çağırmadı işlem sonrası ultrasondan parça kalıp kalmadığına baktığını tekrar kontrole gerek olmadığını söyledi.

Geçmiş olsun bende kürtaj olmuştum ama ağrım çok olmuştu. Belki temizlik sırasında zorlandiysaniz ondan olmustur bol bol dinlenmeye çalışın. Eğer iki gün içinde de geçmezse bı doktorunuza danışın

Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle. İlk bi hafta kanama olması normal deniliyor. Hatta leke şeklinde daha uzun sürede devam edebiliyormuş. Benim kanamam hiç olmadı gibi bişi oldu ama bu bünyeden bünyeye değişirmiş. Kendinizi çok yormadan işlerinizi yapın bence. Bir de parça kalmasa bile allah korusun bazen enfeksiyon olabiliyor, doktor fazla emin konuşmuş, yine de bi kontrole gidin derim ben.

Teşekkür ederim. Umarım geçer de biran önce kendimi iyi hissederim

Acaba başka bir doktora mı gitsem diye düşünüyorum. Bir de kanama bu şekilde devam ederse ben regli olsam bile ayırt edemeyeceğim regli kanaması mı kürtaja bağlı kanama mı

Acaba başka bir doktora mı gitsem diye düşünüyorum. Bir de kanama bu şekilde devam ederse ben regli olsam bile ayırt edemeyeceğim regli kanaması mı kürtaja bağlı kanama mı

Evet doğru ayırt etmek zorlaşır. Kaç gündür kanamanız var acaba? Yani 30 günden önce pek adet kanaması sayılmıyormuş çünkü

Evet doğru ayırt etmek zorlaşır. Kaç gündür kanamanız var acaba? Yani 30 günden önce pek adet kanaması sayılmıyormuş çünkü

Geçtiğimiz Cuma günü kürtaj oldum Pazartesi kanamam başladı beni korkutan hiç azalmadan devam etmesi.

Canim benimde senin gibiydi senin buyuk gebelik oldugu ici normal bide benim doktorumda dedi bende 4 haftalikken kurtaj oldum dedi kontrol ettim zaten anakrada iid bende gidemdim 25 gun basladi adetim.kendini cok yotma hem stres falanda etkiler kendini sicak tut iyi bak kendine icin rahat olmasa git

vakum ile mi kurtaj yaptılar merak ettiğim için soruyorum.bende kurtaj oldum da bir ahafta ara ara geldi kanamam 35 gün oldu bugun de adet oldum.

vakum ile mi kurtaj yaptılar merak ettiğim için soruyorum.bende kurtaj oldum da bir ahafta ara ara geldi kanamam 35 gün oldu bugun de adet oldum.
Peki adet bitiminden sonra lekelenmem oldumu sizde bende kürtajdan sonra 30 gün sonra adet gördüm 19 şubat başladı 22 şubatta bitti fakat şuan ara ara leke oluyor sizde böyle bir şey yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…