Kürtaj

Larademir34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
10
1
1
31
Arkadaşlar benim kurtajimin 42. Günü bugün kanamam lekeleme şeklinde oldu. Karnimda sanci var ama kanım gelmiyor. Bu normal mi acaba? Birde hsg yapan devlet hastaneleri var mı istanbulda beni bilgilendirebilir misiniz şuan çok tedirginim.

B
Arkadaşlar benim kurtajimin 42. Günü bugün kanamam lekeleme şeklinde oldu. Karnimda sanci var ama kanım gelmiyor. Bu normal mi acaba? Birde hsg yapan devlet hastaneleri var mı istanbulda beni bilgilendirebilir misiniz şuan çok tedirginim.
Birkac aya duzelir reglin ya, eger normalde de sikintin yoksa. Bekle istersen canim biraz..
Hsg yi devlette pek yapilmiyormus. Ben devlete sordum, ozele yonlerdi. Ozeldekiler bile, rica minnet yapiyor.
Ozeldeki dr soruyor, kim istiyor bu hsgyi, devletteki bi doktor mi diyor,
Ben hsg esnasinda zararli isina maruz kaliyorum diyo dr, devlettin gonderdigi hastalarin hsgsini cekmiyorum dedi.
Ben baska bi sehir de tedavi olacagim demistim 😃

Kurtajdan sonraki ilk adetim sadece lekelenme seklinde olmustu tam anlamıyla 3. Adetimde normal düzenine dondum o konuda endişe etme bence kürtaj sonrasi olabiliyor. Hsg ben uni hastanesinde cektirmistim ist degilim ama burada cok okudum ist devlette de ozelden de cektireni

Back