Şu anda net olmamakla birlikte hamile olma olasılığım var.
Ama şu anda doğum yapmayı düşünmüyorum.
Kürtaj yaptırmak mantıklı gelecek.
Önerebileceğiniz bir doktor mevcut mudur ?
Ayrıca kürtajdan sonra hemen günlük yaşantıma dönmem de gerekecek.
Bununla ilgili bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ?
İstanbul’da isen bakırköyde turgay karakaya var . Ben ona oldum hen uygun hemde iyi bi doktor. Tavsiye ederim. Diğer illerde sıkıntı resmen kürtaj yapmıyorlar yapanlarda 2-3 bin diyor en az
İstanbul’da isen bakırköyde turgay karakaya var . Ben ona oldum hen uygun hemde iyi bi doktor. Tavsiye ederim. Diğer illerde sıkıntı resmen kürtaj yapmıyorlar yapanlarda 2-3 bin diyor en az
Kürtajdan sonra hemen hayatına devam edebilirsin .
Ben kürtajdan sonra ablama gitmiltim .
Ama bebeğimi istediğim için ruhsal açıdan kötüydüm . Onun harici fiziksel bir ağrım olmadı .
Anestezi alıp yaptırmanızı öneririm . İşlem toplam 10 dk sürüyo .
Benım uyanmam geç olmustu . Yarım saatte kürtaj odasından kendı odama geçmiştim ..
Genel tetkikler yapilmıstır, eğer aksi bir durum olsaydı gebeliğin devam etmesini doktor söylerdi ben kısırlık ve infertilite kürtaj ile ilgileniyorum mucizeleri beklemene gerek yok saglık gebelikler yaşayabilirsin için rahat olsun
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gebelik olup olmadığı bu ay belli olacak.
Tam kestiremiyorum bende çünkü olup olma durumumu.
Ne zamana kadar yani kaç aylık süre içerisinde aldırabilirm ?
Gebelik bu ay belli olacak.
Geçen ay anlaşılmadı. İlişki yaşantıktan 3 gün sonra regli oldum ve ilk defa 10 gün sürdü.
Ondan dolayı emin olamıyorum.
Bu ay ki regli dönemimi bekliyorum işte
Kürtajdan sonra hemen hayatına devam edebilirsin .
Ben kürtajdan sonra ablama gitmiltim .
Ama bebeğimi istediğim için ruhsal açıdan kötüydüm . Onun harici fiziksel bir ağrım olmadı .
Anestezi alıp yaptırmanızı öneririm . İşlem toplam 10 dk sürüyo .
Benım uyanmam geç olmustu . Yarım saatte kürtaj odasından kendı odama geçmiştim ..
Yani şu dönemde doğurma şansım maalesef yok.
Hemende düşünmüyorum. ve gerçekten korkuyorum.
Hani insanın başına gelmeden anlayamaz derler ya o hesap benimde.
Öğrendim bi daha korunmadan ilişkiye yanaşamam yani
Mart ayı başında belli olacak test yaptıracağım. Yani ya da yaptırmalı mıyım sizce.
İlişki yaşadıktan 3 gün sonra regli oldum. Ve 10 gün devam etti reglim.
Şu anda mart başında regli olmam gerekiyor aslında.
Sizce testi yaptırmam için beklemeli miyim?
Ve ne zaman aldırabilirim ortalama aldırma için bir zaman dilimi var mı ?