- 25 Haziran 2019
- 62
- 26
- 3
- Konu Sahibi sitareyildiz1407
-
Kanamaniz kac gun surmustu birde goguslerdeki siskinlik karindaki siskinlik kac gunde gectiBen kürtaj oldum ama öyle bir hap kullanmadım bi bilgim yok o yüzden
Doktor başlamayı uygun gördüyse 2 kutu ara vermeden kullanmanında bir sıkıntı yapacağını sanmıyorum.Peki kurtajdan sonra bunu yapmamin bi sakincasi olur mu? Yani kurtaj olduktan sonra hic regl olmadan 2 kutuyu ust uste icmis olacagm bi sakincasi varmidir
Tesekkurler. Doktor kontrolune gidebilirsem soracagim.Doktor başlamayı uygun gördüyse 2 kutu ara vermeden kullanmanında bir sıkıntı yapacağını sanmıyorum.
benim ilk gün kanamam vrdı daha sonra leke şeklinde gelmeye başladı iki hafta sürdü bu lekeler. Göğüslerimde ki şişkinlik iki gün içinde geçti. Karnımdaki şişkinlikte 4 5 günde geçtiKanamaniz kac gun surmustu birde goguslerdeki siskinlik karindaki siskinlik kac gunde gecti
Anladim tesekkurlerbenim ilk gün kanamam vrdı daha sonra leke şeklinde gelmeye başladı iki hafta sürdü bu lekeler. Göğüslerimde ki şişkinlik iki gün içinde geçti. Karnımdaki şişkinlikte 4 5 günde geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?