• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj ve düşükten sonraki ilk regl dönemim

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Günaydın arkadaslar,

geçtiğimiz ayın 8 inde kürtaj oldum.

17 haftalık bebeklerim karnımda öldüler :'(

Gelişim geriliği vardı ve 12 haftada kalmışlar ve kalpleri durmuş.

İlk önce suni sancı vs verdiler fitil verdiler ağızdan hap verdilerr düşük yaptım doğum gibi sonrada kürtaja aldılar içimdeki plesantayı filan temizlediler.

Doktor 45 gün içinde hastalanacağımı söyledi.

O dönem kanamalarım yaklasık 15 20 gün sürmüştü.

Sonrasında durdu tabi ve ben dün hastalandım ama lekelenme tarzında geliyor ve kahve rengi. Eskisi gibi değil. Az az geliyor.

Günlük 2 ped kirletecek gibi.

Bu seferlik böylemi olacak bir iki güne düzelecek mi yada gelecek ay mı düzene girer.?

Benim gibi olan var mı?

bir sorun yoktur değil mi? :43::25:

geçmiş olsun.. Rabbim bir daha yaşatmasın..

Senin gibi olanları daha önce burada okumuştum.
Bende 12 martta kürtaj olmuştum halen daha adet olmadım bekliyorum bakalım kımset

Günaydın arkadaslar,

İlk önce suni sancı vs verdiler fitil verdiler ağızdan hap verdilerr düşük yaptım doğum gibi sonrada kürtaja aldılar içimdeki plesantayı filan temizlediler.

Sonrasında durdu tabi ve ben dün hastalandım ama lekelenme tarzında geliyor ve kahve rengi. Eskisi gibi değil. Az az geliyor.

Bu seferlik böylemi olacak bir iki güne düzelecek mi yada gelecek ay mı düzene girer.?

Benim gibi olan var mı?

adaçayı iç canım söktürür muhtemelen benden de çok az geliyo du adaçayı içtim ve sonrasında fazlalaştı dene bence

Günaydın arkadaslar,

Benim gibi olan var mı?

Cnm öncelikle çok geçmiş olsun bende geçen ayın 11 de kalbi durduğu için kürtaj oldum doktorum bana ilk adetimin çok farklı olacağını ve endişelenmemem gerektiğini söyledi şuan senin regl çok normal bu ay muhtemelen öyle geçebilir

teşekkür ederim kızlar bilgilendirdiğiniz için.

iki gün böyle lekelenme şeklinde sürdü sonradan kendiliğinden acıldı. Rengide zamanla düzelmeye başladı. Eskisi gibi oldu aşağı yukarı.

çok teşekkürler tekrar desteğiniz için.

Allah kimselere yaşatmasın :(

Back