Kürtaj ve doğum kontrol hapı

kavunicibaliikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
153
46
28
Kızlar selam. Dün sabah düşük yaptım ve kürtaj oldum. Psikolojim çok etkilendi ve Bir süre bebek istemedigim için doktoruma doğum kontrol hapı yazdırdım üç gün sonra başla dedi. İnternette de kürtajdan son adet olunca başlanır yazıyor kafam karıştı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Hemen hapa başlayan?

Kızlar selam. Dün sabah düşük yaptım ve kürtaj oldum. Psikolojim çok etkilendi ve Bir süre bebek istemedigim için doktoruma doğum kontrol hapı yazdırdım üç gün sonra başla dedi. İnternette de kürtajdan son adet olunca başlanır yazıyor kafam karıştı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Hemen hapa başlayan?
Cok cok Gecmis olsun doktorunuz ne diyosa onu yapin internette basim agriyo yazsam beyin tumoru cikiyo. Internetle kafanizi bulandirmayin

Çok teşekkür ederim 🙏🏼 evet orası öyle gerçekten fazla bilgi kirliliği var yine de tecrübesi olanlardan yardım almak istedim 😊
doktorunuz size gore soylemistir ilac kullanimini belki size uygun tedavi yöntemi o dur , burdan birinede baska sekildedir doktorlardan daha iyi bilemeyiz 🤗🤗🤗

X