Kürtaj sonrası :(

Peki cnm ne kadar süre bekliyceksiniz kimyasal gebelik olduğu halde 3ay bkle dedi doktorum uzun zaman gibi geldi banada hormon testlerim de temiz ben iki adet dönemi bklemeyi düşünüorum

Peki cnm ne kadar süre bekliyceksiniz kimyasal gebelik olduğu halde 3ay bkle dedi doktorum uzun zaman gibi geldi banada hormon testlerim de temiz ben iki adet dönemi bklemeyi düşünüorum

Pazartesi kontrolum var bakalım doktora tekrar soracagm bende bebek hiç olusmamıs bos keseydı belki ondandır ama aile hekımındeeki ebe 6 ay dedı ben beklemeyı dusunmuyorum kendımı toparlayınca tekrar baslıcam inş allahım bu sefer hayırlısıyla nasip eder

Canım sen kürtaj olmamıssın dusuk yapmıssın tahlıllerındede sorun cıkmamıs neden bekle dedı anlamadım

Benim kürtaj olalı 1 yıl olucak ama hala içimde birşeyler var gibi geliyo :S

Benim kürtaj olalı 1 yıl olucak ama hala içimde birşeyler var gibi geliyo :S

Merhaba kardeşim çok geçmiş olsun sana ve nazarında bütün kardeşlerime.. kürtaj ismi bile korkutucu bende şuan düşük yapıyorum sonunda hep kürtaj diyolar salı günü 2 parça düşürdüm pazartedi bi daha gitcem doktora.. Güzel Allah'ım inşallah cümlemizle beraber hayırların en hayırlısını verir inşallah. .

Benim neredeyse 1 yıl olucak tatlım kürtaj olalı ama hala içimde o boşluk var :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…