Kürtaj sonrası :(

Elifpinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
1.014
26
38
Bartın
Benı tanıyanlar bılır cok arkadasla dertleştım burda gectgmz persembe kürtaj oldum ama hala o boslugun içinden cıkamadım arkadaslar kendımı kocaman bır boslukta hıssedıyorum sanki ben çok kötu bırıyım gıbı evde iş yapamıyorum ne yemek ne temızlık elımden hiçbirsey gelmıyor esımle bıle mesafelıyım sankı ama ona belli etmıyorum bu durum benı cok uzuyor kürtaj belirtılerı vucudumdan gıtmedıkten sonra sankı bana huzur yok benım için tam bır travma oldu sanki

Ben o konuyu pek bilmiyorum neden kurtaj oldun peki?

Merak etme bende 2 hafta önce kürtaj oldum ve hala vücudumu toparlayamadim gececek bütün vücut alt üst oluyo kolay degil kürtaj dogumdan zor derler ve öylede bunu yasayarak gördüm rabbim tekrarini yasatmasin biz simdi lohusayiz dikkat et 40 gün bende de halsizlik var migde bulantisi bas dönmesi bas agrisi herseyi yasiyo insan ne yapalim rabbim buyurdu bizde yasadik rabbim beterinden saklasin ona sükürler olsun...........

Aynen canım cok zordu gercekten zaten psıkolojıkk olarak yıkılıyosun bırde cektgn acı herkes kolay dedı ama benımki cok sancılı oldu mıde bulantısı bendede var demekli normal allahtan gelene razıyım ama ister ıstemez uzuluyor ınsan bıran önce unutmak ıstıyorum bedenımden fıkrımden unutmak hepsını allah yardımcımız olsun

diğer topikten beni hatırlarsın, ben de 1,5 yıl önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.
dışardan müdahale ile gebeliğin sonlandırıldığı için vücudun hala gebelik hormonu üretiyor canım. bu hormon da seni duygusal olarak çok hassaslaştırır. yaşadığın normal bi süreç, inşallah hayırlısı ile atlatacaksın bu dönemi.
kendini sakın suçlama, kötü biri gibi hissetme, yalnız deilsin, bi çok kadın bu süreçten geçiyo, allahım bi dahakine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bebegım olusmadı boş gebelikten canım allah kımseye yasatmasın

Gercekten zor durum Allah kimseye yasatmasin neden kurtaj oldun diye sordum bagisla cunku bende temmuzda oldumecburen anne karninda kalbi durmustu 10 haftalikti kurtaj oldugumda gelisemedigi icin öldü seni hislerini cok iyi anliyorum insallah ALLAH birdaha nasip eder tekrar hamile kalmayi herkese

Evet canım hatırlıyorum tabı evet bazen sadece benım olmadıgımı dusunuyor ve bılıyorum allah kımseye yasatmasın inş sanırım dedıgın gıbı bendeki gebelik hormonları gıtmedı herhalde tekrar hamile kalmayı cok istıyorum ama içimdeki korku ne olacak oktor ilk gebeliklerde olması normal dedi aksıne kurtajdan donra daha kolay gebe kalırsın dedı hayırlısı olur inş herkesın hakkında

Evet canım zor ben o durumdan kurtulmaya calısıyorum inş gececek

öncelikle çok geçmiş olsun..bende haziran ayında kürtaj oldum..kanama ve ardından kalp atışları durdu düşük yapmışım. bu yüzden dr. m hemen kürtaj dedi ve oldum.zaten düşükle sonlanan bebeklerin çoğu sağlıksız bebeklermiş.. sonrası benim içinde çok zor geçti.ama herşeyin ALLAH 'tan geldiğinide unutmadım tabiki.buda bir imtihan dedim,sizinde dediği gibi ne ev işi ne yemek nede kimseyle konuşmak dahi istemiyordum.sürekli bi ağlama hissi ister istemez gözlerim dolu dolu oluyodu diyeceğim oki..içini ferah tut RABBİM ne verirse herşeyin hayırlısını versin....

Son düzenleme:

İnş bende atlatıcam bıraz sabır ederek allahım herkese hayırlısını versın

çok geçmiş olsun bende eylül ayında aynı sebebpten dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım...seni çok iyi anlayabiliyorum..ben birde kendi sıkıntım yetmediği gibi çevremdekilerin sanki bir daha çocuk olmıcakmış davranmalarından bunalıma girmiştim...bu her ilk gebelikte özellikte başa gelebilecek bir durum ve günümüzde gerçekten çok yaygın...ben çalışmalara başladım umarım rabbim aynı duyguları birdaha hiçbirimize yaşatmaz acısını gerçekten yaşayan biliyor...:

Son düzenleme:
Cnm çok geçmiş olsun bnimde düşük oldu bugün doktora gttim düşmüş baya bhcg zaten süprizdi çok geç belli etti kendini bi ölçtürdük 400 sonra 100 oldu zaten kanamayla gtti bide ben adet gecikmesi sanıp civanperçemi içtim 2 gün çıkmıodu testlerde çünkü suçladım kendimi çok ama nafile eşinlede mesafe koyma oda çok üzülmüştür erkekler pek belli edemiyor üzüntülerini.herşey yoluna girecek bak demekki hamile kalabiliyor uşsun buda birşey bni tek avutanda bu 2.denemede h amile kalmam

Gercekten cok ama cok zor durum sizi okadar iyi anlıyorumki.gecen hafta bebeğimi kalp atışları durduğu için kürtaj oldum ama geçiçek biliyorum.atlatıcaz umarım bu günleri

Evet canım umarım bır daha yasmayız aynı duyguyu ve hayırlısıyla hamile kalırız doktor bana su kadar zman korun demedı aksıne kürtajdan sonra daha kolay olacak hamile kalman dedi allahım hayırlısıyla verir inş

İnş canım atlatıcaz bende persembe oldum doktor korunma suresı verdi. Mi

Canimmm cok gecms olsunn sakin umitszlige kapilma ve korkma. Agustos 19da kurtaj oldum ve hamileyim. İlk kontrolumuz gayet guzeldi dr erken olmus falan gc bsey demedi . Rabbim hayrli zamnda saglikli evlat versin hepimizee

Canım bende duzenli adet olmama ragmen bır bucuk ay sonra ogrenmiştim gec gebelik oldugu için olabılır demişti doktor zaten bende o arada adet sokturucude kullanmıstım ama onun zararı yoktu hatta onu kullandgm için hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…