• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası

tupbabyyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
230
109
23
Merhaba kızlar, ben 3.denememde tüp bebek ile hamile kaldım. Bebeğimin 7+5 de kalbi durduğu için mecburen kürtaj oldum. Kürtaj olali bugün 31.gün. Doktorum 3 ay korunmami söyledi ama bizim zaten olmuyor diye korunmadık açıkçası. Eşimde sperm ileri hareketlilikte sorun bende sol tüp kapalı ve yumurta kalitesi sorunu olduğu için tüp bebek yaptırdık zaten. 31 yaşndayim 29 yaşımdan beri tüp bebek ile uğraşıyorum. İlk tedavimde hiç embriyomuz kalmadı tedavi çöp oldu. 2.tedavide tek embriyo kaldı transfer oldum negatif. 3.tedavide yine tek embriyo ile pozitifi gördük ama onunda kalbi durdu. Şimdi de hamileliğimdeki gibi göğüslerim ağrıyor ve hamileyken kasıklarımda eğilip kalkarken hissettiğim o his var yine. Ben hamileyken de çok aşırı belirtisini yaşamadım ne midem bulandı ne aşerdim. Sadece koku hassasiyetim olmuştu oda 6.haftalarda başlamıştı. Hamilelik ve sonrasında yaşadığım üzüntü sebebi ile kilo almıştım. Diyete başladım. Adetim gecikince süphelenmeye başladım olasılık düşük ama ya hamileysem diye şimdide korkarak yiyip içiyorum. Diyette yeşil çay maydanoz flaan yiyordum. Özetle sorum şu tüp bebek ile kürtaj olup sonrasinda kendiliğinden hamile kalan varmı acaba. Doktorum 28-30 gün sonra adet olursun demişti. Gebelik testi de almadım bazı yerlerde 50.gün adet görende okudum. Basından geçenler varsa yorumlarsa sevinirim teşekkürler 🙏

Back