Kürtaj sonrası

Mauvee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
18
5
28
Kızlar merhaba, 14 Eylülde zorunlu kürtaj oldum. Öncelikle kürtajdan sonra ne kadar sürede adet oldunuz çünkü benim hala belirtim bile yok. Bir de kürtaj olduktan sonra inanılmaz fazla saçım dökülüyor. Acaba bununla bir ilgisi olabilir mi bu durumu yaşayan oldu mu?

Kızlar merhaba, 14 Eylülde zorunlu kürtaj oldum. Öncelikle kürtajdan sonra ne kadar sürede adet oldunuz çünkü benim hala belirtim bile yok. Bir de kürtaj olduktan sonra inanılmaz fazla saçım dökülüyor. Acaba bununla bir ilgisi olabilir mi bu durumu yaşayan oldu mu?
Ben 1 ay sonra oldum ama toplasam 3 gunde 3, 5 damla geldi bitti . Sonraki ay nasıl olur bilmiyorum yani yok denecek kadar az oldum

Benim de bugün 40. Gün ancak hala gelen giden yok 3-4 gün bekleyip doktoruma yazacağım

Bendede çok saç dökülmesi oldu 33. Gün redl oldum

Ben 28. günde oldum. O zamana kadar çok fazla şişkinlik ve sıcak basması oldu. Sivilcelendim aşırı sonra oldum şükür. Zaten saçım çok dökülüyordu hep. Şimdi takviyeye başladım multivitamin. Saç dökülmem azaldı. Doktor gebelikte vermişti yine kullan dedi regenesis ismi.

X